Διακοπές ρεύματος στη Μεσαρά σήμερα Δευτέρα

131

Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021

8:00 π.μ. – 10:00 π.μ. – Δήμος Γόρτυνας : Στο χωριό Στόλοι, στη θέση Λάκκος στην περιοχή της γεώτρησης Αντωνάκη Κων/νου

10:00 π.μ. – 2:30 μ.μ. – Δήμος Γόρτυνας : Στα χωριά Μωριάς, Άνω και Κάτω Άκρια. Στις περιοχές των γεωτρήσεων Θεργιάκη, Ξυλούρη, Σιδέρη Βλαχάκη, Βασιλάκη, Χαιρέτη, χοιροστασίου Γαβαλά και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

10:00 π.μ. – 2:30 μ.μ. – Δήμος Γόρτυνας : Στο χωριό Άνω Άκρια, στην περιοχή της γεώτρησης Θεργιάκη – Ξυλούρη.

Επόμενες προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος

Παρασκευή, 21 Μαΐου 2021

8:00 π.μ. – 10:00 π.μ. – Δήμος Φαιστού και Δήμος Γόρτυνας : Στο Δ. Φαιστού, στις περιοχές των αρδευτικών Τσαγκαρουλάκη, Βολακάκη, Αλεξάκη και στο χωριό Πλάτανος.

8:00 π.μ. – 3:00 μ.μ. – Δήμος Φαιστού : Στο Τυμπάκι, στην είσοδο του Τυμπακίου, στην περιοχή της εκκλησίας του Αγ. Νεκταρίου, της επιχείρησης Παραδεισανού, του s.m.Χαλκιαδάκη, του πρώην ελαιουργείου Δρετάκη και του αρδευτικού Μηλολιδάκη.

9:30 π.μ. – 11:00 π.μ. – Δήμος Φαιστού : Στους οικισμούς Βρέλη και Απόλυχνος και σε όλες τις επιχειρήσεις φωτοβολταϊκά πάρκα και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

1:00 μ.μ. – 2:00 μ.μ. – Δήμος Φαιστού : Στο Τυμπάκι στις περιοχές των συσκευαστηρίων Τσουρδίνη – Σκουλούδη και Γαννακάκη, του Τουριστικού Περιπτέρου, των εγκαταστάσεων του Βιολογικού καθαρισμού και των αρδευτικών Παπαδάκη, Ταβερναράκη, Κυδωνάκη και Γιαννουλάκη.Επίσης στον Κόκκινο Πύργο και στις περιοχές των αρδευτικών Πετειναράκη, Λατζουράκη, ξενοδοχείου Βογιατζάκη, θερμοκηπίου Μαλεφιτσάκη, στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου Τυμπακίου, του Στρατόπεδου Καπετανάκη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

2:00 μ.μ. – 4:00 μ.μ. – Δήμος Φαιστού : Γενικά στο χωριό Μονόχωρο.