Αθανάσιος Παπανικολάου: «Οργώνει» το δήμο Γόρτυνας και γίνεται δεκτός με ενθουσιασμό από τους κατοίκους

726

Η δυναμική που έχει αναπτύξει η υποψηφιότητα του Πτεράρχου ε.α. Αθανάσιου Παπανικολάου για το δήμο της Γόρτυνας, αποδεικνύεται σε κάθε περιοδεία του συνδυασμού «Γόρτυνα Νέα Εποχή».

Ο υποψήφιος δήμαρχος και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, επισκέφθηκαν τους Αγίους Δέκα, τη Μητρόπολη, τα Χουστουλιανά και την Πλώρα. Συναντήθηκαν με τους δημότες, άκουσαν και κατέγραψαν τα προβλήματα των περιοχών αυτών ενώ παράλληλα ανέπτυξαν τις βασικές αρχές του σχεδιασμού τους για τη Γόρτυνα της νέας εποχής.

«Κάθε περιοχή του δήμου της Γόρτυνας έχει για μας την ίδια σημασία. Μόνο μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα έργων και παρεμβάσεων μπορούν να αντιμετωπιστούν τα τεράστια και συσσωρευμένα προβλήματα του τόπου μας. Και σε αυτά ακριβώς τα προβλήματα, τα οποία με αγωνία μας περιγράφουν οι συνδημότες μας, θα δρομολογήσουμε από την πρώτη ημέρα της θητείας μας ως δημοτική αρχή τις κατάλληλες λύσεις, προκειμένου η Γόρτυνα να βγει από το τέλμα των τελευταίων ετών», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Αθανάσιος Παπανικολάου.