Άρτα: «Θα μείνουμε δυνατοί, εγώ θα σε στηρίξω» – Τα λόγια που ψιθύριζε η μητέρα στον σύζυγό της

276

Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι γονείς του 5,5 μηνών βρέφους από την Άρτα, που έχασε τη ζωή του, όταν ο πατέρας του το ξέχασε για περισσότερο από επτά ώρες μέσα στο αυτοκίνητο.

Η τελευταία πράξη του δράματος γράφτηκε σήμερα με την κηδεία της μικρής Λυδίας – Ελένης, όμως ο Γολγοθάς των δύο γονιών μόλις ξεκίνησε.

Η μητέρα κράταγε σφιχτά το χέρι του συζύγου της

Το ζευγάρι έφτασε στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών αγκαλιασμένο. Η μητέρα, παρά τον ανείπωτο πόνο της, κρατούσε σφιχτά το χέρι του πατέρα, ο οποίος κατέρρευσε δύο φορές κατά τη διάρκεια της κηδείας του παιδιού.

«Το παιδάκι μου, το παιδάκι μου», μονολογούσε ο τραγικός πατέρας, ενώ η σύζυγός του, δίπλα του του ψιθύριζε «θα μείνουμε δυνατοί, εγώ θα σε στηρίξω».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, το ζευγάρι μετά την ταφή επέστρεψε στο σπίτι, όπου φιλοξενείται. Αυτή είναι η οδηγία από τους ψυχολόγους, που έχουν συστήσει να μην επιστρέψουν προς το παρόν στον χώρο που έζησαν μαζί με το μονάκριβο παιδί τους.

Την ίδια στιγμή, συγγενείς και φίλοι εκφράζουν την ανησυχία τους για τον τραγικό πατέρα, ο οποίος όλες αυτές τις μέρες δεν τρώει, δεν πίνει νερό και καθημερινά καταρρέει.

Λιποθύμησε ο πατέρας όταν αντίκρισε το φέρετρο

Σήμερα ο 37χρονος δεν άντεξε όταν έφτασε το φέρετρο με το κοριτσάκι του στην εκκλησία και κατέρρευσε. Συγγενείς και φίλοι έσπευσαν να τον επαναφέρουν, ενώ και μέσα στην εκκλησία κάποια στιγμή έχασε και πάλι τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να τον μεταφέρουν έξω υποβασταζόμενο και να τον μεταφέρουν στο νεκροταφείο με αυτοκίνητο.

Απολογία με κλάματα για τον τραγικό πατέρα

Με κλάματα ο 37χρονος απολογήθηκε χθες στην ανακρίτρια και αφέθηκε ελεύθερος υπό τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Ο Δημήτρης Λαμπράκης, δικηγόρος, δήλωσε: «Μόλις έφερε στον κόσμο το παιδί του το έχασε και παιδί λέω τον πατέρα. Είναι δυο νέα παιδιά τόσο ο Κώστας ο Ζάχαρις άσο και η Μαρία Καλλονίκη και είναι μαζί».

Στην απολογία του ο πατέρας φέρεται να κατηγορούσε συνεχώς τον εαυτό του και έλεγε ότι θα έπρεπε να είχε πεθάνει εκείνος και όχι το παιδί του.

«Κλείδωσα το αυτοκίνητο και έφυγα με το υπηρεσιακό για Λευκάδα. Όταν με κάλεσε η γυναίκα μου στο τηλέφωνο στις 14:40 ρωτώντας με που είναι το παιδί μας της απάντησα στον βρεφονηπιακό σταθμό. Εκείνη μου είπε ότι βρίσκεται εκεί και την ενημερώνουν ότι το παιδί δεν ήρθε. Τότε συνειδητοποίησα ότι δεν το είχα πάει. Μπήκα ανάποδα στο δρόμο και έφτασα στο αυτοκίνητο μου. Το παιδί μου ήταν νεκρό».

Στο πλευρό του πατέρα βρίσκονται συγγενείς, οι συνάδελφοί του αλλά και η 27χρονη σύζυγός του, η οποία νοσηλεύτηκε και εκείνη με φαρμακευτική αγωγή.

Πηγή: newsbomb.gr