Απίθανο σενάριο στην κλήρωση του Europa League: Ρεβάνς με Μακάμπι Χάιφα ή Απόλλωνα Λεμεσού ο Ολυμπιακός αν περάσει τη Σλόβαν

86

Η κληρωτίδα του Europa League είχε… όρεξη και έπαιξε ένα περίεργο παιχνίδι καθώς ενδέχεται να φέρει αντιμέτωπο τον Ολυμπιακό και πάλι με τη Μακάμπι Χάιφα, η οποία τον απέκλεισε στα προκριματικά του Champions League! Πώς συμβαίνει αυτό; Η κληρωτίδα αποφάσισε ότι ο νικητής του ζευγαριού Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa θα παίξει με τον χαμένο του ζευγαριού Μακάμπι Χάιφα – Απόλλων Λεμεσού που αναμετρούνται για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Εφόσον λοιπόν ο Ολυμπιακός αποκλείσει την Σλόβαν και η Μακάμπι Χάιφα αποκλειστεί απ’ τον Απόλλωνα Λεμεσού, τότε οι Ερυθρόλευκοι θα βρουν και πάλι μπροστά τους τους Ισραηλινούς, αυτή τη φορά στα πλέι οφ του Europa League. Βεβαίως εφόσον οι Πειραιώτες αποκλειστούν απ’ τη Σλόβαν θα συνεχίσουν στα προκριματικά του Conference, ενώ αν προκριθούν και αποκλειστεί ο Απόλλων Λεμεσού θα παίξουν οι δυο τους στα πλέι οφ του Europa.

Πηγή: ethnos.gr