Ανακοίνωση του υποψηφίου Δημάρχου Φαιστού Ιωάννη Νικολακάκη

3049

Από τον υποψήφιο Δήμαρχο Φαιστού κ. Γιάννη Νικολακάκη πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Συνδημότισες και Συνδημότες

Είναι συνήθης πρακτική όσο πλησιάζουμε προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές οι πολιτικοί σχηματισμοί και μηχανισμοί να αξιολογούν την υπευθυνότητα και καταλληλότητα των ομάδων και των επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων, ως προς τη δυνατότητά τους να αναλάβουν αποτελεσματικά την αυτοδιοικητική ευθύνη.

Είναι το πρώτο βήμα προκειμένου στη συνέχεια να εκφραστούν τα κόμματα δημόσια, επιλέγοντας το χρίσμα ή τη στήριξη ή την ουδετερότητα απέναντι στις δημοτικές παρατάξεις, όπως αυτές διαμορφώνονται.

Σε ότι μας αφορά ως παράταξη, αλλά και προσωπικά ως επικεφαλής, είναι ξεκάθαρο ότι δεν επιδιώκουμε και δεν δεχόμαστε χρίσμα από κανένα κόμμα ή πολιτικό σχηματισμό.

Είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι στην ιδέα της ακομμάτιστης τοπικής αυτοδιοίκησης που μοναδικό στόχο έχει  την ανάπτυξη του τόπου μας και μοναδικό αντίπαλο τα προβλήματά του, για των οποίων την επίλυση χρειαζόμαστε τη βοήθεια και τη συνεργασία όλων των κομμάτων από όποια θέση κι αν αυτά βρίσκονται.

Στην προσπάθειά μας αυτή καλούμε όλα τα κόμματα, να αξιολογήσουν το πρόγραμμά μας, την εμπειρία μας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό του συνδυασμού μας  και αν μας κρίνουν ότι μπορούμε επάξια ως δημοτική παράταξη να σηκώσουμε το βάρος της ευθύνης εκπροσώπησης του Δήμου μας, ας μας στηρίξουν δημόσια.

Η θέση μας αυτή είναι ξεκάθαρη στο παρόν και στο μέλλον και σας καλούμε ως δημότες να εμπιστευτείτε τις επίσημες ανακοινώσεις των κομμάτων και όχι τα ρεπορτάζ, τις δημοσιεύσεις ή τις αναδημοσιεύσεις του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου απ΄ όπου και αν προέρχονται.

Για την Δημοτική μας Παράταξη

Ο επικεφαλής

Νικολακάκης Ιωάννης