Ανακοίνωση του 6ου ΕΠΑ.Λ. Ηρακλείου για τη δωρεά οργάνων του μαθητή του Άγγελου

928

Ανακοίνωση του 6ου ΕΠΑ.Λ. Ηρακλείου:

Στο Ηράκλειο σήμερα 06/12/2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 08: 30 π.μ. στο αμφιθέατρο του 6ου ΕΠΑ.Λ. Ηρακλείου συγκροτήθηκε σε σώμα το σχολικό συμβούλιο του 6ου ΕΠΑ.Λ Ηρακλείου μετά από πρόσκληση του διευθυντή κου Αρχοντάκη Κωνσταντίνου με σκοπό να συζητήσει το γεγονός της δωρεάς οργάνων του μαθητή μας Άγγελου Κ… από τους γονείς και κηδεμόνες του.
Συγκεκριμένα τα μέλη του σχολικού συμβουλίου εξήραν την ανθρωπιστική αυτή συμπεριφορά των γονέων του μαθητή του σχολείου μας, οι οποίοι παρά τον άφατο πόνο που βιώνουν λόγω του σοβαρού ατυχήματος του παιδιού τους, είχαν το θάρρος και την ευαισθησία να αναλογιστούν συνανθρώπους μας που βρίσκονται στο κατώφλι του θανάτου και να τους χαρίσουν ζωή, όπως θα ήθελε και το ίδιο το παιδί.
Η βαθιά αυτή αίσθηση ανθρωπιάς και αγάπης συγκίνησαν ιδιαίτερα τους μαθητές μας, οι οποίοι προβληματισμένοι από τη σύγχρονη ανώριμη οδική συμπεριφορά, αποφάσισαν να προβούν σε δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων, προς τιμήν του συμμαθητή τους.
Πρότειναν μάλιστα να πραγματοποιήσουν πορεία στο κέντρο του Ηρακλείου με σκοπό την ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας για την καλλιέργεια σωστής οδικής συμπεριφοράς η οποία θα αποβαίνει διαχρονικά σωτήρια.