Ακυρώνεται το γλέντι με τους Κωστή Κακουδάκη και Μιχάλη Πετσάκη! Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Σύνδεσμος Ανάπλασης Εθιάς

251

Ανακοίνωση: Σύνδεσμος Ανάπλασης ΕΘΙΑΣ δήμου Αρχανών Αστερουσίων

Λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες ανακοινώσεις από τις αρμόδιες αρχές σχετικά με την εξάπλωση του covid-19 και με δεδομένη την εφαρμογή νέων μέτρων από την ερχόμενη εβδομάδα που θα καταλαμβάνουν και τις κοινωνικές εκδηλώσεις, ο Σύνδεσμος Ανάπλασης Εθιάς συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα 31/7/2020 και ώρα 10:00μμ και αποφάσισε κατά πλειοψηφία και όχι ομόφωνα (4 υπέρ 3 κατά) την ματαίωση της αυριανής εκδήλωσης στο κέντρο Λιόγερμα στο Ροτάσι.

Παρά το ότι για την προγραμματισμένη αυτή εκδήλωση είχε προηγηθεί η τήρηση κάθε νόμιμης διαδικασίας και η εξασφάλιση των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας και ασφάλειας, κρίθηκε σκόπιμη η με κάθε τρόπο και κάθε κόστος διασφάλιση της αποφυγής κινδύνου έστω και ενδεχόμενου.

Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκαλούμε στα μέλη και τους φίλους της Εθιάς που είχαν προβεί σε κρατήσεις για το αυριανό γλέντι και τους ευχαριστούμε θερμά για την στήριξή τους στη δύσκολη αυτή συγκυρία.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά το Χρήστο Λουλάκη και τη σύζυγό του Κατερίνα που στάθηκαν υποστηρικτικά απέναντι στο Σύνδεσμο Ανάπλασης Εθιάς στην δύσκολη αυτή απόφαση της ακύρωσης του γλεντιού, πρωτίστως ως μέλη του.
Ευχαριστούμε τέλος το συγκρότημα του Κωστή Κακουδάκη και Μιχάλη Πετσάκη για την κατανόηση που επέδειξαν στην απόφασή μας και όλους τους χορηγούς και κτηνοτρόφους για τη συνδρομή τους.
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ανάπλασης Εθιάς Γεώργιος Δολαψάκης μετά την απόφαση αυτή του ΔΣ δήλωσε άμεσα την παραίτηση του, λόγω δυσαρέσκειας του στην απόφαση της πλειοψηφίας του ΔΣ.

Το Δ. Σ.
Συνδεσμου Αναπλασης Εθιάς