Αιμοδοσία την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου διοργανώνει για πρώτη φορά ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αναπληρωτών Δασκάλων

321

Ενημέρωση: Πανελλήνιος Σύλλογος Αναπληρωτών Δασκάλων

Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2022.

Σε συνέχεια προηγούμενης ανάρτησής μας και με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου, ο Σύλλογός μας διοργανώνει την πρώτη του εθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου. Τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στην είσοδο του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ευαγγελισμός», όπου λειτουργεί η μονάδα αιμοδοσίας και ώρα 08:30-14:30.

Ταυτόχρονα, σε κάθε νοσοκομείο της χώρας, κάθε εκπαιδευτικός μπορεί να χρησιμοποιήσει τον αριθμό μητρώου του Συλλόγου «16041», ώστε να συμμετέχει στηρίζοντας έμπρακτα το εγχείρημά μας.

Τόσο για την εύρυθμη τήρηση της διαδικασίας, όσο και για την καλύτερη προετοιμασία της μονάδας αιμοδοσίας, όσοι αναπληρωτές βρίσκεστε στην Αθήνα και θέλετε να στηρίξετε την προσπάθεια αυτή, καλό θα ήταν να μας ενημερώσετε με ένα προσωπικό μήνυμα είτε σε κάποιον από εμάς, είτε στο e-mail του Συλλόγου pasadask@gmail.com.

*Υπενθυμίζουμε πως, όλοι οι εκπαιδευτικοί, ανεξαρτήτως βαθμίδας και ειδικότητας θα μπορούν να χρησιμοποιούν τον αριθμό μητρώου του Συλλόγου όταν συμμετέχουν σε αιμοδοσία, ώστε οι μονάδες αίματος που προσφέρουν να καταχωρούνται ως αιμοδοτήσεις του Συλλόγου μας. Το κυριότερο, όμως, είναι πως ο κάθε εθελοντής αιμοδότης του ΠΑΣΑΔ, θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να χρησιμοποιήσει αίμα από το αποθεματικό χωρίς κανέναν περιορισμό που αφορά στον βαθμό συγγένειας και χωρίς να ανησυχεί για την έγκριση ή απόρριψη του αιτήματός του για αιμοληψία.