Αγιασμός και παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας του Α. Σ. Γόρτυς

250

Ενημέρωση από την επίσημη σελίδα του Α. Σ. Γόρτυς:

Ένα εικοσιτετράωρα πριν την έναρξη του εφετινού πρωταθλήματος και η ομάδα μας πραγματοποίησε την Παρασκευή το βράδυ τον καθιερωμένο Αγιασμό της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Μετά το τέλος του αγιασμού ο πατήρ Γεώργιος Ραπτάκης ευχήθηκε σε παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση καλή ποδοσφαιρική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και πάντα νίκες όπως είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια στους παίκτες απεύθυναν λίγα λόγια ο προπονητής της ομάδας μας κ. Φάνης Χαλκιαδάκης, ο τεχνικός διευθυντής κ. Φώτης Γκουζιώτης και ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Γιώργος Σαβουιδάκης.
Μετά το τέλος του αγιασμού παρουσιάστηκε η νέα φανέλα της ομάδας μας προσφορά της εταιρείας ΔΙΚΤΥΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ.

Αγωνιστικά τώρα, ο κ. Φάνης Χαλκιαδάκης εκτός από τον τραυματία Βασίλη Ψωμά, δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο ιδιαίτερο πρόβλημα εν όψη της έναρξης του πρωταθλήματος την Κυριακή με αντίπαλο της Μοίρες. Άπαντες στην ομάδα είναι αισιόδοξοι και αποφασισμένοι να πάρουν το πρώτο Μεσσαρίτικο ντέρμπι της χρονιάς και να μπουν με το δεξί στο εφετινό πρωτάθλημα.

Ο αγώνας με τις Μοίρες θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 5.00 μ.μ. στο γήπεδο των Αγ. Δέκα και θα το διευθύνουν οι κύριοι Μαυραντωνάκης Ι., Γαρεφαλάκης Ε., και Κατσογιάννης Η. με παρατηρητή τον κ. Κοϊνάκη Φάνη.
Όλοι στο γήπεδο να στηρίξουμε δυναμικά τη νέα αρχή της ομάδας μας μέλη της.