Συστατικά
4 μεγάλα μανταρίνια
100 γρ κουβερτούρα ΙΟΝ
20 γρ βούτυρο
20 γρ ζάχαρη κρυσταλλική για πασπάλισμα
Μέθοδος
1.Καθαρίζουμε τα μανταρίνια και αφαιρούμε από τις φέτες τις άσπρες ίνες.
2.Λιώνουμε την κουβερτούρα με τη μέθοδο του μπεν μαρί.
3.Μόλις λιώσει η σοκολάτα μας βάζουμε μέσα στο βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί.
4.Σε ένα ταψάκι βάζουμε λαδόκολλα .
5.Παίρνουμε μια τις φέτες και τις βουτάμε στη σοκολάτα μέχρι τη μέση.
6.Τοποθετούμε τις φετούλες πάνω στη λαδόκολλα και τις πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη. (Μπορούμε αν θέλουμε να καβουρντίσουμε ξηρούς καρπούς να τους σπάσουμε και να πασπαλίσουμε τα σοκολατάκια μας όσο ακόμα η σοκολάτα είναι ζέστη.)
Πηγή: ionsweets.gr