9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Μοιρών

269

Ενημέρωση: Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Μοιρών

9η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2022

Το φετινό σύνθημα αυτής της ημέρας είναι «ΑΘΛΗΣΗ κάθε μέρα, ΥΓΕΙΑ μια ΖΩΗ» και στόχο έχει την ανάδειξη της ωφελιμότητας της άθλησης στη σωματική και πνευματική υγεία εφ’ όρου ζωής.

Για αυτό οι μικροί μας μαθητές αλλά και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, συμμετείχαν στα αθλητικά παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν στο προαύλιο του σχολείου και έπειτα στην πεζοπορία που πραγματοποιήθηκε στα υπέροχα σοκάκια του χωριού!

s

Τρέξαμε, γνωρίσαμε νέα αθλήματα και δοκιμάσαμε τον εαυτό μας σε αθλητικές δραστηριότητες που δεν είχαμε ξανακάνει! Γελάσαμε, παίξαμε με την καρδιά μας και το ευχαριστηθήκαμε όλοι! Οι μαθητές-αστέρια συμμετείχαν με χαρά σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις, το απόλαυσαν και βοήθησαν ώστε να περάσουμε μια τέλεια ημέρα! Μικροί και μεγάλοι γίναμε μια παρέα και καταλάβαμε πόσο σημαντική είναι η κίνηση και η άθληση στη ζωή μας!

Επίσης, προβλήθηκε στην αίθουσα του διαδραστικού πίνακα μια ταινία με θέμα τα αθλήματα των Ολυμπιακών Αγώνων και έπειτα η κάθε τάξη ετοίμασε ένα ρoster με θέμα τον αθλητισμό!

Στο τέλος όλοι οι μαθητές πήραν μετάλλια για τη συμμετοχή τους!