2η ημέρα των εκδηλώσεων στις Μοίρες με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

469

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία που γιορτάζεται στις 3 Δεκέμβρη, ο Σύλλογος ΑμεΑ Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», διοργανώνει σε συνεργασία με φορείς που μοιράζονται κοινές ανησυχίες και ευαισθησίες, 4ήμερo δράσεων με στόχο της ευαισθητοποίηση της τοπικής μας κοινωνίας και όχι μόνο!

Συγκεκριμένα συμμετέχουν:

* Το Παράρτημα Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Παιδιών με Αναπηρία Ηρακλείου Κρήτης,

* Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Μοιρών,

* Και το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Τυμπακίου

Το περασμένο Σάββατο ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία και συνεχίζονται σήμερα Δευτέρα, αύριο Τρίτη στις Μοίρες και μεθαύριο Πέμπτη στο Τυμπάκι.

Συγκεκριμένα:

Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου, 20.00 μ.μ.

Προβολή της ταινίας  στο Πολύκεντρο του Δήμου Φαιστού, είσοδος ελεύθερη.

Πρόκειται για την ταινία «Οι βασικές αρχές της φροντίδας» με πρωταγωνιστές τους: Πολ Ραντ, Γκρεγκ Ρόμπερτς, Σελίνα Γκόμεζ.

Σε αυτή την κωμωδία με θέμα τη φιλία, ένας νεαρός με κινητικά προβλήματα και ο φροντιστής του ξεκινούν ένα οδικό ταξίδι, αλλά τελικά βρίσκουν την ελπίδα και τη φιλία.

Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 18:00 μ.μ.

Εκδήλωση στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοιρών, από το Σύλλογο ΑμεΑ «Το Μέλλον» με συνδιοργανωτές το Παράρτημα Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Παιδιών με Αναπηρία Ηρακλείου Κρήτης, το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Μοιρών, είσοδος ελεύθερη.

Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 10:00 π.μ.

Εκδήλωση από το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Τυμπακίου και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Μοιρών, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων των Νηπιαγωγείων Τυμπακίου, είσοδος ελεύθερη.