Η «Κιβωτός του Κόσμου» ευχαριστεί τις εταιρίες ΑΝΕΚ LINES και BLUE STAR FERRIES

620

Ευχαριστήρια επιστολή από την Κιβωτό του Κόσμου Ηπείρου:

Με μεγάλη ευγνωμοσύνη δεχθήκαμε χειρονομία αλληλεγγύης από τις εταιρίες ΑΝΕΚ LINES και BLUE STAR FERRIES, την χορηγία των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για την μετακίνηση δεκαοκτώ παιδιών του Οργανισμού μας που μεγαλώνουν στην Κιβωτό του Κόσμου Ηπείρου στην Κρήτη, για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Η βοήθεια αυτήν είναι πολύ σημαντική για εμάς, καθώς μας δίνετε η δυνατότητα να προσφέρουμε στα παιδιά μας καλοκαιρινές διακοπές δίπλα στην θάλασσα, να αποκτήσουν νέα ερεθίσματα και παραστάσεις και να περάσουν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Βρισκόμαστε σε μια συνεχή προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών και σε αυτό συμβάλατε με τον δικό σας τρόπο θετικά. Όλοι εμείς εδώ στην Κιβωτό του Κόσμου Ηπείρου θα θέλαμε να σας απευθύνουμε ένα μεγάλο, θερμό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη χορηγία σας αυτήν, τον ανθρωπισμό σας και τα ευγενικά σας συναισθήματα προς το απροστάτευτο παιδί.

Τα παιδιά μας όπως γνωρίζετε φιλοξενούνται στην Κιβωτό του Κόσμου κατόπιν εισαγγελικής εντολής και οι ανάγκες τους είναι πολλές. Καθώς η Κιβωτός του Κόσμου δεν χειρίζεται κρατικά χρήματα και βρίσκεται σε μια συνεχή αναζήτηση πόρων, κάθε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη και απαραίτητη προς κάλυψη αναγκών των παιδιών μας.
Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να έχουμε την πολύτιμη συμπαράστασή σας, καθώς οι ανάγκες του Σπιτιού των παιδιών συνεχώς αυξάνονται. Ο Θεός να έχει καλά εσάς και τους οικείους σας.

Με εκτίμηση,

Θεοδωρακοπούλου Ανδριανή
Κιβωτός του Κόσμου Ηπείρου