ΕΥΗ ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΥ
Τραγανές, χρυσοκίτρινες και βουτυρένιες οι πίτες κουρού μας χορταίνουν με την γεμάτη ζύμη τους χωρίς να απαιτούν από εμάς υψηλές μαγειρικές δεξιότητες για να μπουν στην κουζίνα μας. Έτσι, εμείς τις φτιάχνουμε εύκολα και γρήγορα και αυτές, κερδίζουν με τη σειρά τους μια θέση στο καθημερινό τραπέζι. Όπως κάθε άλλη πίτα ανοίγουν ως ορεκτικό το μεσημεριανό ή το βραδινό μας, γίνονται το απαραίτητο σνακ ανάμεσα στα γεύματα και το γρήγορο πρωινό για τους ταχείς ρυθμούς της καθημερινότητας. Για όλους αυτούς τους λόγους (και σίγουρα και για πολλούς άλλους), συγκεντρώσαμε 10 κλασικές και άλλες πιο ιδιαίτερες συνταγές για μεγάλες και ατομικές πίτες με ζύμη κουρού με γέμισεις κάθε είδους: με φέτα, κίτρινο τυρί ή χόρτα μέχρι άλλες με χυλοπίτες, κοτόπουλο, ανθότυρο και λουκάνικο ή με λάχανο, χαλούμι και καπνιστή γαλοπούλα.
Δειτε ΕΔΩ τις συνταγές του olivemagazine.gr