Υλικά:
Λίγη µπίρα
Σκόρδο
Κύµινο
Αλάτι
Πιπέρι
Αλεύρι
Ξιφίας φρέσκος Μεσογείου
Εκτέλεση:
Πλένουµε τον ξιφία.
Σε ένα µπολ βάζουµε λίγη µπίρα, λιώνουµε λίγο σκόρδο, κύµινο, αλάτι, πιπέρι, τα ανακατεύουµε όλα καλά και βουτάµε τον ξιφία.
Έπειτα τον αλευρώνουµε και τον τηγανίζουµε σε µέτρια φωτιά.
Σερβίρουµε τον ξιφία ζεστό.
Τον συνοδεύουµε µε σκορδαλιά και βραστά χόρτα.
Πηγή: agrocrete.com