Βιωματικό Εργαστήρι Ενηλίκων με τη συμμετοχή του Συλλόγου Εκπαιδευτικών  Μεσαράς  «Φαιστός»

1 λεπτά ανάγνωσης

Γράφει η Μαρία Μαυρουδή

Κάτι όμορφο, καινοτόμο και αρκετά ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022   με πρωτοβουλία  του Συλλόγου Εκπαιδευτικών  Μεσαράς  «Φαιστός»  σε συνεργασία   με την Κουκκίδα – Dot  στις Μοίρες. Οι συμμετέχοντες μέσα σε δίωρο Βιωματικό Εργαστήριο γνώρισαν  την Τέχνη της Εικαστικής θεραπείας γνωστή και ως ’Art Therapy’με την υπεύθυνη χώρου Art Therapist  κυρία Ιφιγένεια Γρινιαράκη.

H εικαστική θεραπεία όπως είναι άλλωστε γνωστό, βοηθάει στην συναισθηματική νοημοσύνη και την ψυχική ευεξία μέσω των υλικών και των χρωμάτων. Οι συμμετέχοντες έχοντας ως ερέθισμα κάποιο φωτογραφικό υλικό, έφτιαξαν  τα δικά τους έργα τέχνης επηρεασμένοι από αυτά, μέσα από τα οποία αναδύθηκαν πολλά όμορφα κομμάτια του εαυτού τους.

Το βιωματικό εργαστήρι  θα πραγματοποιηθεί  ξανά μετά από εκδήλωση ενδιαφέροντος και την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022 και θα έχει χρονική διάρκεια από  τις 18:00-20:00μμ με συμβολική τιμή των 5 ευρώ, στο φιλικό και φιλόξενο χώρο  του Κουκκίδα-Dot ‘’Xώρος Δημιουργικής Έκφρασης’’ Γεωργίου Πετράκη Μοίρες (πίσω από κτηνιατρείο Τζανιδάκη).

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος θα δημιουργηθεί ομαδικό τμήμα ενηλίκων για μια φορά την εβδομάδα. Για όποιον ενδιαφέρεται μπορεί να  στείλει μήνυμα ή να καλέσει στα τηλέφωνα της Κουκκίδας-Dot. :28920-23018,6980141874

Μοιραστείτε το άρθρο

Ακολουθήστε μας

Ροή Ειδήσεων