Υλικά
300 γρ φέτα
1 κούπα κεφαλοτύρι
1 κούπα τυρί γκούντα
2 αυγά
λίγο αλάτι κ πιπέρι
Για την μπεσαμέλ
2 κουταλιές βούτυρο εγώ έβαλα φετινή
3 κουταλιές καλά γεμάτες αλεύρι
1 κούπα γάλα γεμάτη
μοσχοκάρυδο
Για το φύλλο
2 φύλλα έτοιμα σφολιάτα
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα που καίει στην φωτιά έβαλα μέσα το βούτυρο και το αλεύρι. Ανακάτεψα καλά με το σύρμα μέχρι να λιώσουν.
Πρόσθεσα το γάλα και μόλις έπηξε το κατέβασα από την φωτιά
Μέσα στην μπεσαμέλ έσπασα με τα χεριά μου την φετα, προσθεσα τα υπόλοιπα τυριά χτύπησα τα αυγά και τα έριξα και αυτά μέσα.
Έριξα λίγο μοσχοκάρυδο, αλάτι, και πιπέρι…
Τα ανεκάτεψα όλα μαζί καλά.
Έστρωσα το πρώτο φύλλο στο ταψί αφού πρώτα είχα λαδώσει το ταψί.
Έριξα το μείγμα και από πάνω έβαλα το άλλο φύλλο.
Έριξα σουσάμι χάραξα ελαφρά με το μαχαίρι και έψησα σε αέρα για 45 λεπτά στους 180-200 βαθμούς…!
Πηγή: daddy-cool.gr