Τυροκροκέτες

1 λεπτά ανάγνωσης

Υλικά

1 1/2 φλιτζ. τυρί κίτρινο

2 κ.σ. δυόσμος ψιλοκομμένος

1 κ.σ. άνηθος

2 αυγά μεγάλα, χτυπημένα

2/3 φλιτζ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

πιπέρι

1 φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το πανάρισμα

ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το τυρί, τα μυρωδικά, τα αυγά και το πιπέρι.

Προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι μέχρι να σχηματιστεί μία ζύμη που να πλάθεται εύκολα (σαν κεφτεδάκια)

Σε άλλο μπολ βάζουμε το 1 φλιτζ. αλεύρι (για όλες τις χρήσεις). Παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τις πανάρουμε στο αλεύρι. Μόλις πανάρουμε όλες τις κροκέτες, τις ροδίζουμε για λίγα λεπτά από κάθε πλευρά στο τηγάνι, μέχρι να πάρουν ένα χρυσό χρώμα. Τοποθετούμε τις τυροκροκέτες σε απορροφητικό χαρτί. Τις σερβίρουμε ζεστές.

Πηγή: mamapeinao.gr

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Τυροκροκέτες

1 λεπτά ανάγνωσης

Υλικά

1 1/2 φλιτζ. τυρί κίτρινο

2 κ.σ. δυόσμος ψιλοκομμένος

1 κ.σ. άνηθος

2 αυγά μεγάλα, χτυπημένα

2/3 φλιτζ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

πιπέρι

1 φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το πανάρισμα

ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το τυρί, τα μυρωδικά, τα αυγά και το πιπέρι.

Προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι μέχρι να σχηματιστεί μία ζύμη που να πλάθεται εύκολα (σαν κεφτεδάκια)

Σε άλλο μπολ βάζουμε το 1 φλιτζ. αλεύρι (για όλες τις χρήσεις). Παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τις πανάρουμε στο αλεύρι. Μόλις πανάρουμε όλες τις κροκέτες, τις ροδίζουμε για λίγα λεπτά από κάθε πλευρά στο τηγάνι, μέχρι να πάρουν ένα χρυσό χρώμα. Τοποθετούμε τις τυροκροκέτες σε απορροφητικό χαρτί. Τις σερβίρουμε ζεστές.

Πηγή: mamapeinao.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Τυροκροκέτες

1 λεπτά ανάγνωσης

Τυροκροκέτες από τον Τάσο Αντωνίου. Οι πιο τραγανές και τυρένιες τυροκροκέτες που έχετε δοκιμάσει φτιάχνονται με πέντε μόνο υλικά! Δοκιμάστε αυτό το εύκολο και γρήγορο ορεκτικό.

Υλικά

450 γρ. γραβιέρα ή όποιο τυρί προτιμάμε

65 γρ. αλεύρι

1 αυγό

50 γρ. τριμμένη φρυγανιά

ηλιέλαιο για τηγάνισμα

Εκτέλεση

Σε μπολ ανακατεύουμε τη γραβιέρα με το αλεύρι και το αυγό. Παίρνουμε 2 κ.σ. από το μείγμα και πλάθουμε σε μπαλάκια στο μέγεθος ενός καρυδιού.

Σε ξεχωριστό μπολ ανακατεύουμε τη φρυγανιά με το κεφαλοτύρι και βουτάμε ένα-ένα τα μπαλάκια να παναριστούν καλά.

Τοποθετούμε τις τυροκροκέτες στο ψυγείο για 30 λεπτά ή στην κατάψυξη για 10 λεπτά, μέχρι να δέσουν.

Ζεσταίνουμε το ηλιέλαιο σε τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Όταν κάψει χαμηλώνουμε σε μέτρια φωτιά. Τηγανίζουμε τις τυροκροκέτες σε δόσεις, χωρίς να γεμίσουμε το σκεύος, μέχρι να ροδίσουν καλά.

Μεταφέρουμε τις τυροκροκέτες σε πιάτο στρωμένο με απορροφητικό χαρτί πριν τις σερβίρουμε.

Πηγή: mamapeinao.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Τυροκροκέτες

1 λεπτά ανάγνωσης

Υλικά

1 1/2 φλιτζ. τυρί κίτρινο

2 κ.σ. δυόσμος ψιλοκομμένος

1 κ.σ. άνηθος

2 αυγά μεγάλα, χτυπημένα

2/3 φλιτζ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

πιπέρι

1 φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το πανάρισμα

ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το τυρί, τα μυρωδικά, τα αυγά και το πιπέρι.

Προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι μέχρι να σχηματιστεί μία ζύμη που να πλάθεται εύκολα (σαν κεφτεδάκια)

Σε άλλο μπολ βάζουμε το 1 φλιτζ. αλεύρι (για όλες τις χρήσεις). Παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τις πανάρουμε στο αλεύρι. Μόλις πανάρουμε όλες τις κροκέτες, τις ροδίζουμε για λίγα λεπτά από κάθε πλευρά στο τηγάνι, μέχρι να πάρουν ένα χρυσό χρώμα. Τοποθετούμε τις τυροκροκέτες σε απορροφητικό χαρτί. Τις σερβίρουμε ζεστές.

Πηγή:mamapeinao.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Τυροκροκέτες

1 λεπτά ανάγνωσης

Υλικά

1 1/2 φλιτζ. τυρί κίτρινο

2 κ.σ. δυόσμος ψιλοκομμένος

1 κ.σ. άνηθος

2 αυγά μεγάλα, χτυπημένα

2/3 φλιτζ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

πιπέρι

1 φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το πανάρισμα

ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το τυρί, τα μυρωδικά, τα αυγά και το πιπέρι.

Προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι μέχρι να σχηματιστεί μία ζύμη που να πλάθεται εύκολα (σαν κεφτεδάκια)

Σε άλλο μπολ βάζουμε το 1 φλιτζ. αλεύρι (για όλες τις χρήσεις). Παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τις πανάρουμε στο αλεύρι. Μόλις πανάρουμε όλες τις κροκέτες, τις ροδίζουμε για λίγα λεπτά από κάθε πλευρά στο τηγάνι, μέχρι να πάρουν ένα χρυσό χρώμα. Τοποθετούμε τις τυροκροκέτες σε απορροφητικό χαρτί. Τις σερβίρουμε ζεστές.

Πηγή:mamapeinao.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Τυροκροκέτες

1 λεπτά ανάγνωσης

Τυροκροκέτες από τον Τάσο Αντωνίου. Οι πιο τραγανές και τυρένιες τυροκροκέτες που έχετε δοκιμάσει φτιάχνονται με πέντε μόνο υλικά! Δοκιμάστε αυτό το εύκολο και γρήγορο ορεκτικό.

Υλικά

450 γρ. γραβιέρα ή όποιο τυρί προτιμάμε

65 γρ. αλεύρι

1 αυγό

50 γρ. τριμμένη φρυγανιά

ηλιέλαιο για τηγάνισμα

Εκτέλεση

Σε μπολ ανακατεύουμε τη γραβιέρα με το αλεύρι και το αυγό. Παίρνουμε 2 κ.σ. από το μείγμα και πλάθουμε σε μπαλάκια στο μέγεθος ενός καρυδιού.

Σε ξεχωριστό μπολ ανακατεύουμε τη φρυγανιά με το κεφαλοτύρι και βουτάμε ένα-ένα τα μπαλάκια να παναριστούν καλά.

Τοποθετούμε τις τυροκροκέτες στο ψυγείο για 30 λεπτά ή στην κατάψυξη για 10 λεπτά, μέχρι να δέσουν.

Ζεσταίνουμε το ηλιέλαιο σε τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Όταν κάψει χαμηλώνουμε σε μέτρια φωτιά. Τηγανίζουμε τις τυροκροκέτες σε δόσεις, χωρίς να γεμίσουμε το σκεύος, μέχρι να ροδίσουν καλά.

Μεταφέρουμε τις τυροκροκέτες σε πιάτο στρωμένο με απορροφητικό χαρτί πριν τις σερβίρουμε.

Πηγή: mamapeinao.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Τυροκροκέτες

1 λεπτά ανάγνωσης

Υλικά

1 1/2 φλιτζ. τυρί κίτρινο

2 κ.σ. δυόσμος ψιλοκομμένος

1 κ.σ. άνηθος

2 αυγά μεγάλα, χτυπημένα

2/3 φλιτζ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

πιπέρι

1 φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το πανάρισμα

ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το τυρί, τα μυρωδικά, τα αυγά και το πιπέρι.

Προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι μέχρι να σχηματιστεί μία ζύμη που να πλάθεται εύκολα (σαν κεφτεδάκια)

Σε άλλο μπολ βάζουμε το 1 φλιτζ. αλεύρι (για όλες τις χρήσεις). Παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τις πανάρουμε στο αλεύρι. Μόλις πανάρουμε όλες τις κροκέτες, τις ροδίζουμε για λίγα λεπτά από κάθε πλευρά στο τηγάνι, μέχρι να πάρουν ένα χρυσό χρώμα. Τοποθετούμε τις τυροκροκέτες σε απορροφητικό χαρτί. Τις σερβίρουμε ζεστές.

Πηγή:mamapeinao.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Τυροκροκέτες

1 λεπτά ανάγνωσης

Υλικά

1 1/2 φλιτζ. τυρί κίτρινο

2 κ.σ. δυόσμος ψιλοκομμένος

1 κ.σ. άνηθος

2 αυγά μεγάλα, χτυπημένα

2/3 φλιτζ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

πιπέρι

1 φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το πανάρισμα

ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το τυρί, τα μυρωδικά, τα αυγά και το πιπέρι.

Προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι μέχρι να σχηματιστεί μία ζύμη που να πλάθεται εύκολα (σαν κεφτεδάκια)

Σε άλλο μπολ βάζουμε το 1 φλιτζ. αλεύρι (για όλες τις χρήσεις). Παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τις πανάρουμε στο αλεύρι. Μόλις πανάρουμε όλες τις κροκέτες, τις ροδίζουμε για λίγα λεπτά από κάθε πλευρά στο τηγάνι, μέχρι να πάρουν ένα χρυσό χρώμα. Τοποθετούμε τις τυροκροκέτες σε απορροφητικό χαρτί. Τις σερβίρουμε ζεστές.

Πηγή:mamapeinao.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Τυροκροκέτες

1 λεπτά ανάγνωσης

Υλικά

1 1/2 φλιτζ. τυρί κίτρινο

2 κ.σ. δυόσμος ψιλοκομμένος

1 κ.σ. άνηθος

2 αυγά μεγάλα, χτυπημένα

2/3 φλιτζ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

πιπέρι

1 φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το πανάρισμα

ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το τυρί, τα μυρωδικά, τα αυγά και το πιπέρι.

Προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι μέχρι να σχηματιστεί μία ζύμη που να πλάθεται εύκολα (σαν κεφτεδάκια)

Σε άλλο μπολ βάζουμε το 1 φλιτζ. αλεύρι (για όλες τις χρήσεις). Παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τις πανάρουμε στο αλεύρι. Μόλις πανάρουμε όλες τις κροκέτες, τις ροδίζουμε για λίγα λεπτά από κάθε πλευρά στο τηγάνι, μέχρι να πάρουν ένα χρυσό χρώμα. Τοποθετούμε τις τυροκροκέτες σε απορροφητικό χαρτί. Τις σερβίρουμε ζεστές.

Πηγή:mamapeinao.gr

Μοιραστείτε το άρθρο