Πέμπτη, 15 Μαΐου, 2025
e-mesara
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • (Α)ΣΧΟΛΙΑΣΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ&ΑΛΛΑ
  • ΜΟΝΟΣΤΗΛΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • (Α)ΣΧΟΛΙΑΣΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ&ΑΛΛΑ
  • ΜΟΝΟΣΤΗΛΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
No Result
View All Result
e-mesara
No Result
View All Result
Home ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

TUI: 4,2 εκατ. κρατήσεις για το καλοκαίρι μέχρι τώρα! Η Κρήτη ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς

14/08/2021
in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
0
TUI: 4,2 εκατ. κρατήσεις για το καλοκαίρι μέχρι τώρα! Η Κρήτη ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς
0
SHARES
Share on Facebook

4,2 εκατομμύρια κρατήσεις γι αυτό το καλοκαίρι σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές καταγράφει μέχρι τώρα ο όμιλος της TUI, 1,5 εκατομμύρια κρατήσεις περισσότερες από τα στοιχεία του Μαΐου. H μέση τιμή, εξάλλου, είναι αυξημένη κατά 9% έναντι του 2019, λόγω του υψηλού ποσοστού πακέτων διακοπών στις τρέχουσες κρατήσεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, που ανακοίνωσε σήμερα 12 Αυγούστου η TUI, Βαλεαρίδες Νήσοι, Μαγιόρκα, Κρήτη και Ρόδος είναι από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους πελάτες της. Επίσης ο εσωτερικός τουρισμός στη Γερμανία, οι κρουαζιέρες από την εταιρεία του oμίλου TUI Cruises και τα ξενοδοχειακά brand RIU, TUI Blue και Robinson παρουσιάζουν υψηλή ζήτηση.

Επισημαίνεται ότι στην ανάκαμψη του καλοκαιριού συνέβαλε ελάχιστα το Ηνωμένο Βασίλειο λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών, για τους οποίους η άρση έγινε μόλις τον περασμένο μήνα.

Μέχρι τώρα, είναι ανοιχτά 283 ξενοδοχεία που διαθέτει ή συνεργάζεται η TUI, ενώ κρουαζιέρες πραγματοποιούν 8 κρουαζιερόπλοια.

Το θερινό πρόγραμμα της TUI έχει προσαρμοσθεί στο 60% των επιπέδων του 2019.

Αυξάνονται οι online κρατήσεις

Όπως και πριν, η τάση για online κρατήσεις αυξήθηκε σημαντικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Το τρίτο τρίμηνο του οικονομικού έτους της TUI, περισσότεροι από τους μισούς πελάτες της έκλεισαν τις διακοπές τους online (52%). Επιπλέον, η αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες λαμβάνει χώρα όλο και περισσότερο ψηφιακά, με σχεδόν το 70% όλων των πακέτων περιηγήσεων thw TUI να κλείνεται με τη χρήση της εφαρμογής της TUI (+21 ποσοστιαίες μονάδες).

Δημιουργούνται πάλι θετικές ταμειακές ροές

Με τη θετική λειτουργική επανεκκίνηση, η TUI μπόρεσε επίσης να δημιουργήσει εκ νέου ταμειακές εισροές, που ήταν υψηλότερες από τα τρέχοντα έξοδα. Ο επιταχυνόμενος μετασχηματισμός του ομίλου και η παγκόσμια αναδιάταξη με ένα εκτεταμένο πρόγραμμα αποδοτικότητας και αυστηρή πειθαρχία κόστους έχουν οδηγήσει σε περαιτέρω εξοικονόμηση και πολύ ελεγχόμενη εκροή μετρητών.

Ως αποτέλεσμα, ο Όμιλος κατέγραψε θετική ταμειακή ροή περίπου 320 εκατ. ευρώ για πρώτη φορά από την έναρξη της πανδημίας.

Λόγω των συνεχιζόμενων περιορισμών, τα ταξίδια του ομίλου δεν μπόρεσαν να επαναληφθούν σε όλες τις αγορές. Έτσι, τα έσοδα έφτασαν τα 650 εκατομμύρια ευρώ, όμως στο τρίτο τρίμηνο του οικονομικού έτους υπήρξε ζημιά 670 εκατ. ευρώ.

Η κεφαλαιακή κατάσταση της TUI βελτιώθηκε επίσης. Από τις 9 Αυγούστου 2021, ο όμιλος διαθέτει οικονομικούς πόρους 3,1 δισεκατομμυρίων ευρώ, περίπου 1,4 δισεκατομμύρια ευρώ περισσότερα από τον Μάιο του 2021.

Στα τέλη Ιουλίου, η TUI, 19 διεθνείς τράπεζες και η KfW συμφώνησαν να παρατείνουν τη διάρκεια των κρατικών δανείων συνολικού ύψους 4,7 δισ. Ευρώ έως το καλοκαίρι του 2024. Ωστόσο, ο στόχος της TUI, όπως τονίζει, παραμένει η επιστροφή των δανείων να γίνει γρήγορα.

Ο επικεφαλής της TUI Fritz Joussen, σχολιάζοντας τις παραπάνω επιδόσεις του ομίλου, τόνισε ότι οι επιδόσεις κατά την έναρξη της σεζόν είναι ενθαρρυντικοί και ότι μόλις αρθούν οι περιορισμοί οι κρατήσεις και η ζήτηση θα αυξηθούν θεαματικά.

Η Γερμανία και οι ηπειρωτικές ευρωπαϊκές αγορές παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση. τόνισε.

Fritz Joussen: Θα μάθουμε να ζούμε με τους ιούς- να εμβολιαστούν όλοι που δεν έχουν κάποιο λόγο

Ο Fritz Joussen υπογράμμισε ότι μάλλον η ανθρωπότητα θα ζήσει με τον Covid όπως και με άλλες μολυσματικές ασθένειες. Το θέμα, είπε, είναι να μετριαστούν οι μολύνσεις, η σοβαρότητα και οι συνέπειες μιας ασθένειας. Γι αυτό και πρέπει να εμβολιαστούν όλοι όσοι δεν έχουν κάποιο λόγο για να μην εμβολιαστούν.

Ο εμβολιασμός προστατεύει – τα εμβολιασμένα άτομα προστατεύονται και δεν αποτελούν πλέον σημαντικό κίνδυνο για τους άλλους. Όσοι δεν κινδυνεύουν ή σχεδόν δεν κινδυνεύουν θα πρέπει τώρα να αποκαταστήσουν πλήρως τις ελευθερίες τους. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για παιδιά και τους νέους, για τους οποίους ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός, ανέφερε ο επικεφαλής της TUI.

Πηγή: tornosnews.gr

Previous Post

392 νέα κρούσματα του κορονοϊού στην Κρήτη το τελευταίο 24ωρο…

Next Post

Κρήτη: Και δεύτερο ανήλικο κινδύνευσε από τα μανιασμένα κύματα

Next Post
Κρήτη: Και δεύτερο ανήλικο κινδύνευσε από τα μανιασμένα κύματα

Κρήτη: Και δεύτερο ανήλικο κινδύνευσε από τα μανιασμένα κύματα

  • Αρχείο
  • Επικοινωνία

© All rights reserved 2014 - 2025 | Incited by Aimark Digital Strategy - Development by Intelweb. || ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ || ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • (Α)ΣΧΟΛΙΑΣΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ&ΑΛΛΑ
  • ΜΟΝΟΣΤΗΛΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ

© All rights reserved 2014 - 2025 | Incited by Aimark Digital Strategy - Development by Intelweb. || ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ || ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ