Τι θα χρειαστούμε:
τσάι του βουνού (το σπάμε σε κομματάκια)
την φλούδα ενός κόκκινου μήλου
ξυλάκι κανέλας
καρφάκια γαρύφαλλου
ξύσμα από πορτοκάλι
νερό (μετρήστε τα φλιτζάνια που εσείς θα σερβίρετε)
ένα κατσαρολάκι
ένα σιτάκι (για να το στραγγίξουμε)
μέλι (για το σερβίρισμα)
Τι θα κάνουμε:
Παίρνουμε το κατσαρολάκι μας και βάζουμε το νερό να βράσει σε χαμηλή φωτιά.
Αμέσως ρίχνουμε μέσα όλα τα υλικά και το αφήνουμε να σιγοβράσει. Όταν θα είναι έτοιμο, θα το στραγγίξουμε, θα το βάλουμε στο φλιτζάνι μας και για να το απογειώσουμε θα το σερβίρουμε με μέλι!
Πηγή: Sintagespareas