Υλικά
250 γρ. μαργαρίνη
1 κούπα ζάχαρη άχνη
1 & 1/2 της κούπας καρύδι κοπανισμένο
1/2 φλ. καφέ κονιάκ
2 πακέτα μπισκότα τύπου Μιράντα (κλασσικά)
4 κ.σ. κακάο
Τρούφα για πασπάλισμα
Εκτέλεση
Σ’ ένα μπολ θρυμματίζουμε τα μπισκότα και τα ραντίζουμε με το κονιάκ.
Χτυπάμε στο μίξερ το βιτάμ με τη ζάχαρη άχνη, προσθέτουμε το κακάο και το καρύδι.
Ρίχνουμε στο μείγμα τα μπισκότα και τα πλάθουμε.
Το αφήνουμε για μισή ώρα στο ψυγείο και μετά πλάθουμε μικρά τρουφάκια, τα κυλάμε στην τρούφα και τα τοποθετούμε στα χαρτάκια.
Συντηρούνται στο ψυγείο για πολλές μέρες.
Μικρά μυστικά
Εναλλακτικά μπορούμε να αντικαταστήσουμε τη μισή κούπα καρύδι με φουντούκι κοπανισμένο. Δίνει εξαιρετική γεύση στα τρουφάκια. Επίσης μπορούμε αντί για τρούφα να τα κυλήσουμε στο κακάο ή σε καρύδα.
πηγή: syntagesmefantasia.gr