Οι ομάδες μαθητών του ΕΕΕΕΚ Τυμπακίου συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους, επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Φαιστού κύριο Γρηγόρη Νικολιδάκη προκειμένου να ευχηθεί για τις ημέρες των Χριστουγέννων.
Οι μαθητές πρόσφεραν ως χριστουγεννιάτικο δώρο στον Δήμαρχο, ένα καλάθι με δημιουργίες που έχουν φτιάξει στα Εργαστήρια Μαγειρικής, Κεραμικής και Γεωπονίας. Οι μαθητές αφού τραγούδησαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων , του ευχήθηκαν καλή θητεία και καλή δύναμη στο έργο του.
Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου παρουσία της Αντιδημάρχου Παιδείας Αρμουτάκη Βασιλείας και του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Κωνσταντουλάκη Αντώνη, όπου οι εκπαιδευτικοί, τους μίλησαν για τις υπηρεσίες του Δήμου στα πλαίσια του
μαθήματος Κοινωνικής και Επαγγελματικής Αγωγής.
Στη συνέχεια συμμετείχαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών όπου οι μαθητές τραγούδησαν τα κάλαντα στον Διοικητή και το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ.
Για το τέλος αφήσαμε την επίσκεψη στα Ελληνικά Ταχυδρομεία προκειμένου οι μαθητές να στείλουν τα γράμματα που έχουν γράψει στον Αη Βασίλη!