Θρήνος στην Αγία Βαρβάρα! «Στερνό αντίο» σήμερα στο Μαρίνο και στο Χρήστο

3024

Θρηνεί η Αγία Βαρβάρα τον άδικο χαμό του Χρήστου και του Μαρίνου Γουμενάκη…

Του Ανιψιού και Θείου που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή χθες

Το τραγικό συμβάν έγινε σε χώρο πίσω από το κατάστημα που διατηρούσε ο Μαρίνος Γουμενάκης στην Αγία Βαρβάρα, όταν οι δύο άνδρες έπεσαν μέσα σε πλαστική δεξαμενή και ενώ επιχειρούσαν να τις καθαρίσουν.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο 16χρονος Χρήστος μπήκε μέσα για να καθαρίσει τη δεξαμενή και έχασε τις αισθήσεις του.

Το συμβάν αντιλήφθηκε ο θείος του, που φώναξε αρχικά βοήθεια ενώ στη συνέχεια μπήκε και μέσα για να βοηθήσει τον ανιψιό του.

Ωστόσο λόγω των αναθυμιάσεων, λιποθύμησε και εκείνος.

Άνθρωποι του περιβάλλοντος,  έσπευσαν να απεγκλωβίσουν τους δύο άντρες κόβοντας τον πάτο της δεξαμενής με ένα σβουράκι,  δυστυχώς όμως η κίνηση αυτή δεν στάθηκε ικανή για να σωθούν αφού και οι δύο ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους.

Σήμερα Παρασκευή η τοπική κοινωνία αποχαιρετά το Θείο και τον Ανιψιό..

Στις 3:00 το μεσημέρι από τον Ιερό ναό της Αγίας Πελαγίας στο Κοιμητήριο της Αγίας Βαρβάρας, οι οικογένειές τους, συγγενείς και φίλοι, θα τους πουν το στερνό αντίο, με όλα τα ισχύοντα μέτρα για τον κορονοϊό.

Το “e-mesara.gr” εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειές τους και εύχεται η μνήμη τους να είναι αιωνία κοντά στο Θεό…