Υλικά
Για 2-4 άτομα
Για τη ζύμη
400 γραμμάρια αλεύρι
30 γραμμάρια ελαιόλαδο
250 γραμμάρια νερό
Αλάτι
Λίγο ξίδι
Για τη γέμιση
300 γραμμάρια φέτα
300 γραμμάρια ελιές καθαρισμένες
100 γραμμάρια γραβιέρα
2 ντομάτες τριμμένες στο τρίφτη
6 λιαστές ντομάτες
Θυμάρι
Εκτέλεση
Για τη ζύμη
Φτιάχνουμε μία εύπλαστη ζύμη ανακατεύοντας το αλεύρι με το λάδι, το νερό, το αλάτι και το ξύδι και την αφήνουμε για 30 λεπτά να ξεκουραστεί.
Αλευρώνουμε το πάγκο εργασίας που θα δουλέψουμε και ανοίγουμε το φύλλο με το πλάστη. Κατόπιν το φορμάρουμε σε βουτυρωμένο ταψί και το τρυπάμε σε διάφορα σημεία με το πιρούνι.
Για τη γέμιση
Ρίχνουμε τη γέμιση, δηλαδή την τριμμένη ντομάτα, τη λιαστή ντομάτα σε κομματάκια, τη φέτα και τέλος τη γραβιέρα, το θυμάρι και τις ελιές.
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 20-25 λεπτά.
Πηγή: mamamou.com.cy