Υλικά:
– 8 φέτες μπέικον
– 1 μεγάλο κρεμμύδι
– 25 γρ. βούτυρο
– 75 γρ. κατεψυγμένος αρακάς
– 100 γρ. μανιτάρια κονσέρβα
– 250 γρ. ταλιατέλες
– 150 γρ. γιαούρτι
– Παρμεζάνα τριμμένη
– Φρέσκος βασιλικός
Εκτέλεση:
1. Ξεροψήνεις στο γκριλ το μπέικον και το ψιλοκόβεις.
2. Τσιγαρίζεις το κρεμμύδι και ρίχνεις στο τηγάνι, τον αρακά, τα μανιτάρια και το μπέικον.
3. Ταυτόχρονα, βράζεις τις ταλιατέλες στην κατσαρόλα με αλατισμένο νερό (νερό στο 1/3 της κατσαρόλας).
4. Μόλις είναι έτοιμες, τις στραγγίζεις και τις ρίχνεις στο τηγάνι με τα υπόλοιπα υλικά.
5. Ανακατεύεις καλά και το σερβίρεις ζεστό, τοποθετώντας σε κάθε πιάτο 1 κ.σ. γιαούρτι, λίγη παρμεζάνα τριμμένη και φύλλα βασιλικού.
Extra Tip
Αυτό το πιάτο γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό αν χρησιμοποιήσεις 2 ή 3 είδη ταλιατέλες με διαφορετικά χρώματα.
Πηγή: misswebbie.gr