Δύο γιαγιάδες από τη Σητεία, η Ευαγγελία Συκιανάκη και η Αναστασία Χρυσουλάκη, συμπεθέρες, καλομαγείρισσες και αυθεντίες στο τηγάνι μας φτιάχνουν τα περίφημα Λασιθιώτικα ξεροτήγανα! Η εύθρυπτη, αέρινη ζύμη τους με λίγη τσικουδιά, το μυρωδάτο κρητικό μέλι και μπόλικη κανέλα τα κάνουν ακαταμάχητα.
Συνταγή από τις Ευαγγελία Συκιανάκη, Αναστασία Χαμηλάκη
Επιμέλεια: Γιάννης Συκιανάκης Αρχισυνταξία Γαστρονομικών Εκδόσεων: Άγγελος Ρέντουλας Επιμέλεια Συνταγών: Μαρία Βασιλοπούλου Photo Editor: Νάσια Διαμαντίδη Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Συκιανάκης Κάμερα – Μοντάζ: Δημήτρης Παθιάκης Παραγωγή: Η Καθημερινή & Γαστρονόμος
Πηγή: kathimerini.gr