ΥΛΙΚΑ για 20 μπουρεκάκια
5 φύλλα κρούστας για γλυκά Χρυσή Ζύμη
Για τη γέμιση
30 γρ. καπνιστό ρεγκάτο τριμμένο
30 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
50 γρ. γραβιέρα Νάξου τριμμένη
100 γρ. φέτα θρυμματισμένη
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Διπλώνουμε το φύλλο κατά μήκος της μεγάλης πλευράς και το κόβουμε το κάθε φύλλο στη μέση με ένα μαχαίρι.
Μετά το κάθε μισό το διπλώνουμε ξανά κατά μήκος της μεγάλης πλευρά και το κόβουμε.
Έτσι έχουμε 4 λωρίδες φύλλου στενές αλλά μακριές που είναι απαραίτητο για να τυλίξουμε τα μπουρεκάκια (φωτό στο Νο 1)
Στη μια άκρη βάζουμε μια μεγάλη κουταλιά από τη γέμιση.
Με ένα πινέλο βρέχουμε ελάχιστα με νερό τις άκρες της λωρίδας του φύλλου και τυλίγουμε τα μπουρεκάκια ακολουθώντας τις διακεκομένες γραμμές (ίδια φωτό στο Νο 2).
Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και μόλις ζεσταθεί τοποθετούμε τα μπουρεκάκια και τα τηγανίζουμε σε σιγανή προς μέτρια φωτιά.
Μόλις τα βγάλουμε από το τηγάνι, τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα που την έχουμε καλύψει με απορροφητικό χαρτί για να “φύγει” το επιπλέον λάδι.
Σερβίρουμε επάνω σε μαρουλόφυλλα ή με λίγη ρόκα ανάμεσα στα μπουρεκάκια όσο είναι ζεστά ή χλιαρά.
Πηγή: tantekiki.blogspot.com