Συναγερμός στους Καλούς Λιμένες: Διακομιδή 38χρονου ναυτικού σε νοσοκομείο

1 λεπτά ανάγνωσης

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Λιμενικές Αρχές Ηρακλείου το βράδυ της Παρασκευής 15 Αυγούστου, όταν 38χρονος αλλοδαπός ναυτικός, μέλος πληρώματος δεξαμενόπλοιου με ελληνική σημαία, παρουσίασε σοβαρή αδιαθεσία και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε νοσοκομείο.

Ο 38χρονος, υπήκοος Φιλιππίνων και μάγειρας στο δεξαμενόπλοιο, μεταφέρθηκε αρχικά με το επιβατηγό πλοίο-λάντζα «ΕΛΕΝΗ» Ν.Π. 2097 στον όρμο των Καλών Λιμένων και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου υποβάλλεται σε περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.

Το περιστατικό διαχειρίστηκε με άμεση ανταπόκριση το Λιμεναρχείο Καλών Λιμένων, σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ, διασφαλίζοντας την έγκαιρη μεταφορά του ασθενούς σε νοσηλευτικό ίδρυμα.

Το δεξαμενόπλοιο βρισκόταν αγκυροβολημένο στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή των Καλών Λιμένων κατά τον χρόνο του περιστατικού.

Μοιραστείτε το άρθρο

Ακολουθήστε μας

Ροή Ειδήσεων