Δευτέρα, 30 Ιουνίου, 2025
e-mesara
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • (Α)ΣΧΟΛΙΑΣΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ&ΑΛΛΑ
  • ΜΟΝΟΣΤΗΛΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • (Α)ΣΧΟΛΙΑΣΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ&ΑΛΛΑ
  • ΜΟΝΟΣΤΗΛΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
No Result
View All Result
e-mesara
No Result
View All Result
Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην παρουσίαση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Κωφών Ανδρών και Γυναικών ο Λευτέρης Αυγενάκης

12/06/2023
in ΑΘΛΗΤΙΚΑ
0
Στην παρουσίαση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Κωφών Ανδρών και Γυναικών ο Λευτέρης Αυγενάκης
0
SHARES
Share on Facebook

Στην παρουσίαση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Κωφών Ανδρών και Γυναικών, που διεξάγεται από αύριο έως τις 24 Ιουνίου στο Λίντο και στα Δύο Αοράκια, παραβρέθηκε ο τέως Υφυπουργός Αθλητισμού και υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης.
Ο κ. Αυγενάκης τόνισε ότι διοργανώνεται “μια ακόμη παγκόσμια αθλητική γιορτή στη φιλόξενη πόλη μας, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας, που κάναμε πράξη αυτή την τετραετία μας στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, ενισχύοντας παράλληλα τον αθλητικό τουρισμό, αλλά και διαδίδοντας και παρακινώντας τον αθλητισμό των κωφών-βαρηκόων”.
Ο κ. Αυγενάκης καλοσώρισε θερμά τις 14 εθνικές ομάδες ανδρών και τις οκτώ εθνικές ομάδες γυναικών από τις πέντε ηπείρους και επισήμανε πώς “οι εκατοντάδες αθλητές, προπονητές, συνοδοί, στελέχη και επισκέπτες από όλο τον κόσμο που θα διαμείνουν στο Ηράκλειο για δύο εβδομάδες, θα χαρούν τις ομορφιές του τόπου μας, θα μυηθούν στην ιστορία και στις παραδόσεις, θα γευτούν την υγιεινή (ιδανική για την άθληση) Κρητική διατροφή και είμαι βέβαιος πως θα αποτελέσουν τους καλύτερους πρεσβευτές του νησιού και της περιοχής μας, επιστρέφοντας στις χώρες τους”.
Επιπλέον, ο κ. Αυγενάκης υπογράμμισε ότι “η διεκδίκηση και υλοποίηση τέτοιων διεθνών αθλητικών διοργανώσεων και για Άτομα με Αναπηρία ήταν και είναι βασική μας προτεραιότητα, προωθώντας τη συμπερίληψη και το αναγκαίο κοινωνικό περιβάλλον με ίσες ευκαιρίες για όλους”.
Σε ανάρτησή του ο κ. Αυγενάκης αναφέρει:
“ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΩΦΩΝ ΑΝΔΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Στην παρουσίαση του World Deaf Basketball Ανδρών και Γυναικών, που θα διεξάγεται από αύριο έως τις 24 Ιουνίου στο Λίντο και στα Δύο Αοράκια.
Μαζί με τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας DIBF – World of Deaf Basketball , Γιάννη Στουφή @STOUFIS, τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Γιώργος Πιτσούλης, τον Δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Κώστας Βαρδαβάς, τον Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών, #Κώστας_Γαργάλης, το μέλος του ΔΣ της Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών – ΕΟΑΚ, #Ιάκωβος_Χαρουλάκης και τον Πρόεδρο του Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου, Lefteris Zervos.
Μια ακόμη παγκόσμια αθλητική γιορτή στη φιλόξενη πόλη μας, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας, που κάναμε πράξη αυτή την τετραετία μας στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, ενισχύοντας παράλληλα τον αθλητικό τουρισμό, αλλά και διαδίδοντας και παρακινώντας τον αθλητισμό των κωφών-βαρηκόων.
Καλωσορίζουμε θερμά τις 14 εθνικές ομάδες ανδρών και τις οκτώ εθνικές ομάδες γυναικών (με την Εθνική μας να είναι η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια κι ελπίζω να διατηρήσει τα σκήπτρα) από τις πέντε ηπείρους.
Τους εκατοντάδες αθλητές, προπονητές, συνοδούς, στελέχη και επισκέπτες από όλο τον κόσμο που θα διαμείνουν στο Ηράκλειο για δύο εβδομάδες, θα χαρούν τις ομορφιές του τόπου μας, θα μυηθούν στην ιστορία και στις παραδόσεις, θα γευτούν την υγιεινή (ιδανική για την άθληση) Κρητική διατροφή και είμαι βέβαιος πως θα αποτελέσουν τους καλύτερους πρεσβευτές του νησιού και της περιοχής μας, επιστρέφοντας στις χώρες τους.
Η διεκδίκηση και υλοποίηση τέτοιων διεθνών αθλητικών διοργανώσεων και για Άτομα με Αναπηρία ήταν και είναι βασική μας προτεραιότητα, προωθώντας τη συμπερίληψη και το αναγκαίο κοινωνικό περιβάλλον με ίσες ευκαιρίες για όλους.
Οι αθλητές ΑμεΑ, άλλωστε, δεν αποτελούν απλά ένα σημαντικό κεφάλαιο του αθλητισμού, αλλά είναι πρωτίστως εξαιρετικά υποδείγματα στάσης ζωής: Μαχητικότητας και αγωνιστικότητας, αέναης προσπάθειας για βελτίωση, αισιοδοξίας και επιμονής. Βρισκόμαστε δίπλα τους, όχι με ευχολόγια, αλλά με έργα και πράξεις.
Θερμά συγχαρητήρια στην οικοδέσποινα Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών για την εξαιρετική προετοιμασία και για την επικείμενη άρτια διεξαγωγή, για την οποία είμαι βέβαιος. Καλή επιτυχία σε όλες και όλους!”.

Previous Post

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Ο βίος και η πολιτεία του ανθρώπου που δίχασε την Ιταλία

Next Post

Ελιά: Πώς εξελίσσεται η καρπόδεση – Κρίσιμη περίοδος για επεμβάσεις

Next Post
Ελιά: Πώς εξελίσσεται η καρπόδεση – Κρίσιμη περίοδος για επεμβάσεις

Ελιά: Πώς εξελίσσεται η καρπόδεση – Κρίσιμη περίοδος για επεμβάσεις

  • Αρχείο
  • Επικοινωνία

© All rights reserved 2014 - 2025 | Incited by Aimark Digital Strategy - Development by Intelweb. || ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ || ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • (Α)ΣΧΟΛΙΑΣΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ&ΑΛΛΑ
  • ΜΟΝΟΣΤΗΛΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ

© All rights reserved 2014 - 2025 | Incited by Aimark Digital Strategy - Development by Intelweb. || ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ || ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ