Δευτέρα, 12 Μαΐου, 2025
e-mesara
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • (Α)ΣΧΟΛΙΑΣΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ&ΑΛΛΑ
  • ΜΟΝΟΣΤΗΛΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • (Α)ΣΧΟΛΙΑΣΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ&ΑΛΛΑ
  • ΜΟΝΟΣΤΗΛΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
No Result
View All Result
e-mesara
No Result
View All Result
Home ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Σπιτικό κοντοσούβλι κοτόπουλο με σος γιαουρτιού (βίντεο)

25/09/2022
in ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
0
Σπιτικά κεφτεδάκια με ντομάτα, φέτα και κανέλα
0
SHARES
Share on Facebook
  • Μερίδες: 4
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά
  • Χρόνος μαγειρέματος: 30-40 λεπτά
  • Χρόνος αναμονής: 2-4 ώρες

Υλικά για το κοντοσούβλι

  • 8 μπουτάκια κοτόπουλο φιλέτο, κομμένα στα 2 ή 3 κομμάτια το καθένα
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. xυμό πορτοκαλιού
  • 2 κ.σ. χυμό λεμονιού
  • 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
  • 1 κ.σ. MAGGI Νοστιμιά
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 πιπεριά κίτρινη, κομμένη σε τετράγωνα
  • 1 πιπεριά κόκκινη, κομμένη σε τετράγωνα
  • 1 κρεμμύδι ξερό, κομμένο σε τετράγωνα

Υλικά για τη σος γιαουρτιού

  • 300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. ξύδι λευκό
  • 1 κ.γ. MAGGI Νοστιμιά
  • ½ ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
  • πάπρικα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1) Σε μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το χυμό πορτοκαλιού, το σκόρδο και τη MAGGI Νοστιμιά.

2) Βάζουμε τα κομμάτια κοτόπουλου στο μπολ, ανακατεύουμε να καλυφθούν όλα με τη μαρινάδα και καλύπτουμε με διάφανη μεμβράνη. Αφήνουμε στο ψυγείο για 2-4 ώρες.

3) Περνάμε τα κομμάτια κοτόπουλου σε σούβλες, εναλλάξ με τα κομμάτια πιπεριάς και κρεμμυδιού.

4) Βάζουμε τις σούβλες σε ταψί περασμένο με λαδόκολλα και το αλείφουμε με έξτρα μαρινάδα.

5) Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200oC στο γκριλ, για 30-40 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

6) Ετοιμάζουμε τη σος γιαουρτιού. Σε μπολ βάζουμε το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, το ξύδι, τη MAGGI Νοστιμιά και το μαϊντανό και ανακατεύουμε καλά.

7) Πασπαλίζουμε τη σος με πάπρικα και φυλάμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.

8) Σερβίρουμε το κοντοσούβλι ζεστό, συνοδεύοντάς το με τη σος γιαουρτιού, τηγανιτές πατάτες και ζεστές πιτούλες.

Πηγή: madameginger.com

Previous Post

Μηλόπιτα Σκεπαστή

Next Post

Μπακλαβαδάκια με επικάλυψη σοκολάτας

Next Post
Σπιτικά κεφτεδάκια με ντομάτα, φέτα και κανέλα

Μπακλαβαδάκια με επικάλυψη σοκολάτας

  • Αρχείο
  • Επικοινωνία

© All rights reserved 2014 - 2025 | Incited by Aimark Digital Strategy - Development by Intelweb. || ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ || ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • (Α)ΣΧΟΛΙΑΣΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ&ΑΛΛΑ
  • ΜΟΝΟΣΤΗΛΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ

© All rights reserved 2014 - 2025 | Incited by Aimark Digital Strategy - Development by Intelweb. || ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ || ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ