Ηράκλειο: Νέα διαδικτυακή απάτη σε βάρος 58χρονης γυναίκας

1 λεπτά ανάγνωσης

Η διαδικτυακή απάτη συνεχίζει να αποτελεί σοβαρό πρόβλημα στην Κρήτη, με πολίτες να πέφτουν θύματα επιτήδειων που εκμεταλλεύονται τη διαδικτυακή αγοραπωλησία.

Αυτή τη φορά, μια 58χρονη γυναίκα από το Ηράκλειο προσπάθησε να αγοράσει αυτοκίνητο αξίας 2.000 ευρώ, το οποίο είχε εντοπίσει σε αγγελία στο Facebook.

Η υποτιθέμενη πωλήτρια την έπεισε να καταβάλει 200 ευρώ ως προκαταβολή, προκειμένου να δεσμεύσει το όχημα. Ωστόσο, αφού η καταβολή των χρημάτων ολοκληρώθηκε, η πωλήτρια εξαφανίστηκε, με αποτέλεσμα η γυναίκα να χάσει τα χρήματά της.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στις αρχές, οι οποίες ερευνούν την υπόθεση, προκειμένου να εντοπίσουν την απατεώνισσα.

Πηγή: neakriti.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Σουπιές φρικασέ

1 λεπτά ανάγνωσης

Υλικά

Σουπιά 1 1/2 κιλό

Σπανάκι 1 1/2 κιλό

Μαρούλι 3 τεμ ψιλοκομμένα

Άνηθο 1 ματσάκι ψιλοκομμένο

Κρεμμύδι ξερό 1 μεγάλο ψιλοκομμένο

Κρεμμύδια φρέσκα 4 τεμ ψιλοκομμένα

Ελαιόλαδο 6 – 7 κουταλιές σούπας

Αλάτι – πιπέρι – δυόσμο

Φύλλο δάφνης 1 τεμ

Κρεμμύδι 1 μικρό για το βράσιμο

Λεμόνι για το σερβίρισμα

Οδηγίες

Καθαρίζουμε την σουπιά , την πλένουμε και την βράζουμε για 15 λεπτά σε αλατισμένο νερό μαζί με το φύλλο δάφνης και το μικρό κρεμμύδι. Αφού μαλακώσει την στραγγίζουμε, την αφήνουμε να κρυώσει και την κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια (το νερό που έβρασε το κρατάμε).

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε όλα τα κρεμμύδια, προσθέτουμε τα κομμάτια της σουπιάς, τα σοτάρουμε όλα μαζί  και τέλος βάζουμε το σπανάκι (πλυμένο, καθαρισμένο) και τα ψιλοκομμένα μαρούλια.

Τα σοτάρουμε όλα μαζί, αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε τον δυόσμο, τον άνηθο, ανακατεύουμε και τέλος βάζουμε λίγο από το ζουμί που βράσαμε την σουπιά (όσο χρειάζεται ίσα να σκεπάζει το φαγητό μας) κι αφήνουμε να ψηθεί για 15 – 20 λεπτά. Σερβίρεται ζεστό με λεμονάκι και το απολαμβάνουμε.

Πηγή: chefoulis.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Σουπιές φρικασέ

1 λεπτά ανάγνωσης

Υλικά

Σουπιά 1 1/2 κιλό

Σπανάκι 1 1/2 κιλό

Μαρούλι 3 τεμ ψιλοκομμένα

Άνηθο 1 ματσάκι ψιλοκομμένο

Κρεμμύδι ξερό 1 μεγάλο ψιλοκομμένο

Κρεμμύδια φρέσκα 4 τεμ ψιλοκομμένα

Ελαιόλαδο 6 – 7 κουταλιές σούπας

Αλάτι – πιπέρι – δυόσμο

Φύλλο δάφνης 1 τεμ

Κρεμμύδι 1 μικρό για το βράσιμο

Λεμόνι για το σερβίρισμα

Οδηγίες

Καθαρίζουμε την σουπιά , την πλένουμε και την βράζουμε για 15 λεπτά σε αλατισμένο νερό μαζί με το φύλλο δάφνης και το μικρό κρεμμύδι. Αφού μαλακώσει την στραγγίζουμε, την αφήνουμε να κρυώσει και την κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια (το νερό που έβρασε το κρατάμε).

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε όλα τα κρεμμύδια, προσθέτουμε τα κομμάτια της σουπιάς, τα σοτάρουμε όλα μαζί  και τέλος βάζουμε το σπανάκι (πλυμένο, καθαρισμένο) και τα ψιλοκομμένα μαρούλια.

Τα σοτάρουμε όλα μαζί, αλατοπιπερώνουμε, βάζουμε τον δυόσμο, τον άνηθο, ανακατεύουμε και τέλος βάζουμε λίγο από το ζουμί που βράσαμε την σουπιά (όσο χρειάζεται ίσα να σκεπάζει το φαγητό μας) κι αφήνουμε να ψηθεί για 15 – 20 λεπτά. Σερβίρεται ζεστό με λεμονάκι και το απολαμβάνουμε.

Πηγή: chefoulis.gr

Μοιραστείτε το άρθρο