ΥΛΙΚΑ
• 1 συσκευασία σοκολάτα κουβερτούρα (125 γρ.)
• 100 γρ. χαλβάς βανίλια
• 1 κ.σ. βανίλια υποβρύχιο
• 1/2 κούπα καβουρδισμένα και χοντροκομμένα αμύγδαλα
• 1/2 κούπα κράνμπερις (ή οποιδήποτε άλλο ξηρό καρπό)
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ
• Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα.
• Προσθέτουμε τη βανίλια και το χαλβά θρυμματισμένο.
• Ανακατεύουμε μέχρι να καταφέρουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
• Προσθέτουμε και τους ξηρούς καρπούς.
• Τοποθετούμε το μείγμα ανάμεσα σε δύο λαδόκολλες και προσπαθούμε να του δώσουμε το επιθυμητό σχήμα και πάχος.
• Το αφήνουμε σε κρύο μέρος για περίπου μία ώρα να σφίξει.
• Κόβουμε σε μέγεθος της αρεσκείας μας και απολαμβάνουμε.
Πηγή: daddy-cool.gr