Υλικά
Γάλα 600 γρ
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 7 κουταλιές σούπας
Κακάο 7 κουταλιές σούπας
Ζάχαρη 7 κουταλιές σούπας
Βανίλια 1
Μαργαρίνη 250 γρ
Αυγά 3
Κουβερτούρα 50 γρ
Οδηγίες
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά με την σειρά (εκτός από τα αυγά) , τα ανακατεύουμε καλά σε πολύ χαμηλή φωτιά για περίπου 25-30 λεπτά μέχρι να γίνει κρέμα.
Αποσύρουμε από την φωτιά και προσθέτουμε τα αυγά μέσα ένα-ένα ανακατεύοντας γρήγορα.
Αδειάζουμε το μείγμα σε στενόμακρες φόρμες ή σε τετράγωνο ταψί , προσοχή να έχει πάχος 2 πόντους.
Το αφήνουμε στην κατάψυξη να παγώσει όλη νύχτα.
Την επόμενη μέρα το κόβουμε σε στενόμακρα κομμάτια, τα τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο κομμένο σε τετράγωνα και τα τοποθετούμε στην κατάψυξη πάλι γιατί σερβίρονται παγωμένα (βγαίνουν 18 με 20 τεμάχια).
Πηγή: chefoulis.gr