Υλικά
500 γρ φιλέτο κοτόπουλο κομμένο για σνίτσελ
Για τη μαρινάδα:
200 γρ μουστάρδα
2 κ.γ μπούκοβο
αλάτι
πιπέρι
Για το πανάρισμα:
300 γρ αλεύρι
200 γρ φρυγανιά
3 αβγά χτυπημένα
Αλάτι
Πιπέρι .
Οδηγίες
Σε ένα μπολ προσθέστε τα κομμάτια κοτόπουλο και τα υλικά της μαρινάδας ανακατέψτε και αφήστε να μαριναριστούν για όσο πιο δυνατή ώρα.
Στη συνέχεια σε τρία διαφορετικά μπολ, βάλτε το αλεύρι, τα αβγά και τη φρυγανιά.
Μπουτάμε τα μαριναρισμένα φιλετάκια κοτόπουλο στο αλεύρι, στο αβγό και τέλος στη φρυγανιά.
Σε ένα ταψί στρώστε αντικολλητικό χαρτί και ψήστε το παναρισμένο φιλέτο κοτόπουλο έως αυτό αποκτήσει ένα χρυσαφένιο χρώμα και έχει ψηθεί σωστά.
Πηγή: xrysoskoufaki.gr