Υλικά
2 χοιρινά σνίτσελ
1 σακουλακι αποξηραμμένα μανιτάρια
1 κρέμα γάλακτος
2 αυγά
2 ποτήρια γάλα
2 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
Λίγο τριμμένο μοσχοκάρυδο
Αλάτι
πιπέρι
Λίγη πάπρικα
Ελαιόλαδο
Διαδικασία
Βήμα 1: Αρχικά σε ένα μπωλ με χλιαρό νερό βάζουμε τα μανιτάρια να φουσκώσουν και να μουλιάσουν για 20 λεπτά.
Βήμα 2: Στη συνέχεια σε 3 μπωλ βάζουμε το γάλα, τα χτυπημένα ελαφρά αυγά, τη φρυγανιά μαζί με την πάπρικά, το αλάτι, το πιπέρι κια βουτάμε τα σνίτσελ μέσα σε αυτά τα μπωλ με τη σειρά για να παναριστούν.
Βήμα 3: Στη σχάρα του φούρνου, στρώνουμε αλουμινόχαρτο, βάζουμε τα σνίτσελ πάνω, λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς, στη σχάρα στη μέση για 30 λεπτά.
Βήμα 4: Μόλις τα μανιτάρια είναι έτοιμα τα σουρώνουμε, τα στύβουμε πολύ καλά μέχρι να φύγουν τα υγρά και τα βάζουμε στο τηγάνι. Ρίχνουμε το αλάτι, το σκόρδο, το πιπέρι, το μοσχοκάρυδο, ανακατεύουμε συνέχεια, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε και την αφήνουμε να πάρει μία βράση.
Βήμα 5: Τέλος μόλις είναι έτοιμη περχυνούμε πάνω από τα σνίτσελ και είναι έτοιμα για σερβίρισμα.
Πηγή: miam.gr