Υλικά
- 1 πακέτο φύλλα σφολιάτας
- 2 ποτήρια σόδα
- 3 κουτ. σούπας σιμιγδάλι ψιλό Melissa
- 3 κουτ. σούπας σιμιγδάλι χονδρό Melissa
- 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 500γρ λευκό τυρί νηστίσιμο θρυμματισμένο
- 2 κουτ. σούπας μαργαρίνη
- ½ κουτ γλυκού πιπέρι λευκό
Διαδικασία
Λιώνουμε το σιμιγδάλι με τη σόδα και ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Έπειτα βουτυρώνουμε το ταψί μας, στρώνουμε το ένα φύλλο, ρίχνουμε το μίγμα, σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο σφολιάτας και ψήνουμε στους 180° C για 40-45 λεπτά.
Τρυπάμε την πίτα σε διάφορα σημεία για να ψηθεί ομοιόμορφα.
Πηγή: gastronomos.gr