Υλικά
2 καρότα
2 κλωνάρια σέλερι
1 iceberg
1/2 λάχανο
1 ξινόμηλο με τη φλούδα
1 φλιτζάνι καλαμπόκι βρασμένο
1 κεσεδάκι γιαούρτι
2 κουτ. σούπας μαγιονέζα
1 κουτ. σούπας μουστάρδα
1 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα ζάχαρη
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και τρίβουμε τα καρότα σε χοντρό τρίφτη. Ψιλοκόβουμε το σέλερι. Χοντροκόβουμε το iceberg και το λάχανο. Πλένουμε το ξινόμηλο και το κόβουμε σε καρέ με τη φλούδα του. Σε βαθιά σαλατιέρα βάζουμε όλα τα κομμένα λαχανικά και το ξινόμηλο. Πασπαλίζουμε με το καλαμπόκι. Σε μπολ βάζουμε το χυμό λεμονιού και προσθέτουμε αλάτι και ζάχαρη. Με ένα πιρούνι τα διαλύουμε καλά. Προσθέτουμε τη μουστάρδα, τη μαγιονέζα και το γιαούρτι. Τα ανακατεύουμε πολύ καλά. Περιχύνουμε τα λαχανικά με τη σος γιαουρτιού. Ανακατεύουμε καλά. Παγώνουμε τη σαλάτα για 10΄ και τη σερβίρουμε.
Πηγή: www.argiro.gr