Υλικά Συνταγής
4 πατάτες βρασμένες
3 καρότα βρασμένα
3 αγγουράκια τουρσί
1/2 φλ. τσαγ. αρακάς βρασμένος
2 παντζάρια βρασμένα
1 φλ. τσαγ. μαγιονέζα
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
λίγες σταγόνες ξίδι από κρασί
Εκτέλεση
- Σε μία γαβάθα κόβουμε τις πατάτες και τα καρότα σε μικρούς κύβους.
Προσθέτουμε τον αρακά, τα αγγουράκια κομμένα κι αυτά σε κύβους, τα παντζάρια και τη μαγιονέζα και ανακατεύουμε.
Αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε με λίγο ξίδι.
2. Δοκιμάζουμε για να διαπιστώσουμε αν η σαλάτα έχει τη γεύση που θέλουμε και παγώνουμε τη ρώσικη στο ψυγείο
Πηγή: argiro.gr