Υλικά
– ψωμί φέτες του τοστ
– τυρί σε τετράγωνες φέτες κομμένο μαλακό να λιώνει τύπου γκούντα κτλ
– φέτες ζαμπόν ή γαλοπούλα λεπτοκομμένες
– τυράκια σε τρυγωνάκι
– αυγά και φρυγανιά
– Καλαμποκέλαιο για τηγάνι.
Εκτέλεση
Σε κάθε φέτα τοποθετούμε το τυρί και το ζαμπόν και τέλος το τριγωνάκι τυρί .
Σκεπάζουμε με άλλη μία φέτα ψωμί που έχουμε να περάσει με λίγο βούτυρο.
Με τον πλάστη τα πατάμε, ρολάροντας από πάνω να πατικώθουν και να γίνουν όσο πιο λεπτά.
Τυλίγουμε σε ρολλάκια και τα βουτάμε σε αυγό πρώτα και μετά σε φρυγανιά τριμμένη.
Μόλις τα τυλίξουμε και τα κάνουμε ρολό τα στερεώνουμε με μία οδοντογλυφίδα ή από 2 δεξιά και αριστερά.
Τηγανίζουμε σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία, προσέχοντας μην αρπάξουν.
Βγάλτε τις οδοντογλυφίδες μόλις τα βγάλετε από το τηγάνι.
Πηγή: tameteora.gr