Υλικά
1 φύλλο ζύμης κουρού Χρυσή Ζύμη
½ κουταλάκι του γλυκού βούτυρο
2 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
4 μεγάλα αυγά + 2 κουταλιές γάλα, χτυπημένα με το σύρμα
100 γραμμ. τυρί κρέμα
50 γραμμ. ρεγκάτο τριμμένο
1 κρόκο αυγού για επάλειψη
Εκτέλεση
Λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια θερμοκρασία και σοτάρουμε το μπέικον για 3-4’.
Προσθέτουμε τα αυγά και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 5’ ακόμα, ανακατεύοντας συνεχώς.
Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 180 βαθμούς με αέρα.
Απλώνουμε το φύλλο ζύμης στον πάγκο εργασίας μας και το κόβουμε σε 8 παραλληλόγραμμα κομμάτια.
Αλείφουμε την επιφάνεια κάθε κομματιού με τυρί κρέμα και από πάνω μοιράζουμε τα χτυπημένα αυγά. Τέλος, πασπαλίζουμε με το ρεγκάτο.
Τυλίγουμε κάθε κομμάτι φύλλου σε ρολό και το τοποθετούμε σε ταψί που έχουμε στρώσει με λαδόκολλα.
Αλείφουμε την επιφάνεια με τον κρόκο αυγού και ψήνουμε τα ρολάκια στη μεσαία θέση του φούρνου για 25’.
Πηγή: daddy-cool.gr