Υλικά
4 φιλέτα κοτόπουλου
200 γρ. ανθότυρο
1,5 φλ. τσαγιού λευκό κρασί
1 κουταλιά πράσινο πιπέρι σε κόκκους
1 κουταλάκι αλάτι
Εκτέλεση
Ανοίγετε με μαχαίρι τα φιλέτα στη μέση, ώστε να φαρδύνουν και τα χτυπάτε, να ανοίξουν ακόμη περισσότερο.
Χτυπάτε στο μπλέντερ το πιπέρι με το αλάτι.
Χωρίζετε το ανθότυρο στα τέσσερα και το τρίβετε πάνω από τα φιλέτα.
Πασπαλίζετε με το μίγμα του πιπεριού.
Τυλίγετε σε ρολό, πασπαλίζετε εξωτερικά με αλατοπίπερο και κλείνετε καλά τα ρολά μέσα σε αλουμινόχαρτο (όπως θα τυλίγατε μια καραμέλα).
Τα βάζετε σε ταψί, ρίχνετε μέσα το κρασί και σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο (180 βαθμούς) για 45 περίπου λεπτά.
Βγάζετε από το αλουμινόχαρτο, κόβετε σε φέτες και σερβίρετε.
Πηγή: kreopolio.com