Υλικά
4 μέτρια ψαρονέφρια
250γρ γραβιέρα
1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά
150ml ελαιόλαδο
Αλάτι/Πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίστε τα ψαρονέφρια από ίνες και νεύρα. Με ένα κοφτερό μαχαίρι, τρυπήστε τα προσεκτικά.
Αλατοπιπερώστε καλά τα φιλέτα και πασπαλίστε τα με πάπρικα μέσα-έξω.
Κόψτε την γραβιέρα σε λεπτά μπαστουνάκια και γεμίστε με αυτά τα φιλέτα, προσέχοντας να μη «σπάσουν».
Λαδώστε καλά το κρέας και ψήστε το στο φούρνο στους 180-200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει απ’ όλες τις πλευρές.
Tip: Αν τα φιλέτα ανοίξουν, μπορείτε να κλείσετε τις άκρες τους με μερικές οδοντογλυφίδες.
Πηγή: missbloom.gr