Υλικά συνταγής:
2-4 φιλέτα ψαριού
2 καρότα
1 κολοκυθάκι
1/2 μέτριο κρεμμύδι
1 μπρόκολο
1 λεμόνι
Λίγο μαϊντανό
2-3 πατάτες βιολογικές
Εκτέλεση:
- Καθαρίστε τις πατάτες, τα καρότα, το κρεμμύδι, το κολοκυθάκι
- Κόψτε τα σε λεπτά μπαστούνια
- Καθαρίστε το μπρόκολο, πλύνετε καλά, κόψτε το στα δύο
- Βάλτε όλα τα λαχανικά σε βραστό νερό για 5 λεπτά
- Έτσι θα πάρουν μια βράση και δεν θα τρέχουμε
- Σουρώστε τα καλά
- Ανάψτε το φούρνο στους 150 βαθμούς
- Απλώστε με στέρεο τρόπο αλουμινόχαρτο
- Βάλτε το ψάρι στο κέντρο, μερικά λαχανικά ολόγυρα
- Ρίξτε λίγο μαϊντανό από πάνω, αλάτι και πιπέρι
11,. Προσθέστε 2 ροδέλες λεμονιού και λίγο ξύσμα λεμονιού
- Διπλώστε το αλουμινόχαρτο καλά, πολλές φορές
- Κάντε το ίδιο με κάθε φιλέτο που θα ψήσετε, ανάλογα τα άτομα
- Βάλτε τα φιλέτα σε ένα μεγάλο ταψάκι, να μην ενώνονται
- Ψήστε για 30 λεπτά
- Μοναδικό πιάτο, συνδυάζει ψάρι με λαχανικά!
Και σε χαρτί να το βάλετε, γίνεται υπέροχα.
Πηγή: syntagesmekefi.gr