Υλικά
100 γρ. σαβαγιάρ
100 γρ. κακάο
1 σοκολάτα κουβερτούρα
1 ποτήρι αλεύρι
1 λίτρο γάλα
2,5 φλιτζάνια ζάχαρη
Λίγο λικέρ
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε μια κατσαρόλα σε σιγανή φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει.
Στο τέλος, αφού έχει πήξει η κρέμα, προσθέτουμε λίγο λικέρ.
Κόβουμε τα σαβαγιάρ κομματάκια σε στρογγυλό πυρέξ και ρίχνουμε την κρέμα από πάνω.
Αφήνουμε στο ψυγείο για 24 ώρες και γαρνίρουμε με σαντιγί.
Πηγή: sidagi.gr