Τι θα χρειαστείτε:
1 κιλό πράσα κομμένα σε χοντρά κομμάτια
120 γρ. ρύζι
200 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
100 γρ. καρότα κομμένα σε κυβάκια
100 γρ. σέλινο ψιλοκομμένο
2 κύβοι βοδινού
8 κ.τ.γ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Τι θα κάνετε:
Σ’ ένα τηγάνι σοτάρετε το κρεμμύδι μέσα σε δύο κουταλιές ελαιόλαδο.
Έπειτα προσθέτετε ένα φλιτζάνι νερό, τους κύβους βοδινού και τα καρότα.
Μόλις βράσουν βάζετε μέσα τα πράσα και το σέλινο και συνεχίζετε το βράσιμο ώσπου να γίνουν τα πράσα μαλακά.
Τέλος προσθέτετε το ρύζι, χαμηλώνετε τη φωτιά και το αφήνετε να βράσει ώσπου να μαλακώσει και το ρύζι.
Συνταγή: lovecooking.gr