Δευτέρα, 12 Μαΐου, 2025
e-mesara
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • (Α)ΣΧΟΛΙΑΣΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ&ΑΛΛΑ
  • ΜΟΝΟΣΤΗΛΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • (Α)ΣΧΟΛΙΑΣΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ&ΑΛΛΑ
  • ΜΟΝΟΣΤΗΛΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
No Result
View All Result
e-mesara
No Result
View All Result
Home ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πιπεριές γεμιστές με φρέσκια ντομάτα και τυρί φέτα

18/07/2019
in ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
0
Μπιφτέκια γεμιστά με κασέρι στο φούρνο
0
SHARES
Share on Facebook

Υλικά

6-8 μερίδες

6-8 πιπεριές κέρατο (κόκκινες ή πράσινες)

250 γρ τυρί φέτα

2-3 μέτριες ντομάτες κομμένες σε μικρά κομματάκια

1/2 ματσάκι μαϊντανό (μπορείτε και να το παραβλέψετε)

αλάτι – πιπέρι (κατά βούληση)

3-6 κτσ ελαιόλαδο

Οδηγίες

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα. Πλένουμε τις πιπεριές, κόβουμε κατά μήκος μια στενή λωρίδα από την σάρκα τους, έτσι ώστε να μπορούμε να βγάλουμε τα σπόρια και να γεμίσουμε σε λίγο της πιπεριές. Το κομμάτι πιπεριάς που αφαιρέσαμε ΔΕΝ το πετάμε. Τα φυλάμε για την γέμιση

Αραδιάζουμε τις πιπεριές σε ένα αντικολλητικό ταψί. Τις περιχύνουμε με τις 3 από τις 6 κτσ ελαιόλαδο και τις πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι.

Σε ένα βαθύ μπολ, ψιλοκόβουμε τις λωρίδες από τις πιπεριές που κόψαμε προηγουμένως, τις ψιλοκομμένες ντομάτες, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και την τριμμένη φέτα. Προσθέτουμε λίγο αλάτι (προσοχή αν είναι αλμυρή φέτα ίσως δεν χρειασθεί) και πιπέρι. Ανακατεύουμε το μείγμα καλά με ένα κουτάλι

Γεμίζουμε καλά τις πιπεριές προσεκτικά με ένα κουτάλι. Εάν σας περισσέψει γέμιση, συμπληρώστε τα κενά του ταψιού περιμετρικά και ενδιάμεσα από τις πιπεριές

Ψήνουμε για 30′ στους 180 βαθμούς στον αέρα. Ενδέχεται η σάρκα από τις πιπεριές να “κρατάει” λίγο. Εμένα προσωπικά μου αρέσουν έτσι. Εσείς εάν θέλετε μπορείτε να τις ψήσετε λίγο ακόμα έτσι ώστε να μαλακώσει εντελώς η σάρκα τους. Καλή σας απόλαυση.

Πηγή: cookpad.com

Previous Post

Μπιφτέκια γεμιστά με κασέρι στο φούρνο

Next Post

Ντοματοσαλάτα με γλιστρίδα, ψητό κοτόπουλο και παξιμάδια

Next Post
Μπιφτέκια γεμιστά με κασέρι στο φούρνο

Ντοματοσαλάτα με γλιστρίδα, ψητό κοτόπουλο και παξιμάδια

  • Αρχείο
  • Επικοινωνία

© All rights reserved 2014 - 2025 | Incited by Aimark Digital Strategy - Development by Intelweb. || ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ || ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • (Α)ΣΧΟΛΙΑΣΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ&ΑΛΛΑ
  • ΜΟΝΟΣΤΗΛΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ

© All rights reserved 2014 - 2025 | Incited by Aimark Digital Strategy - Development by Intelweb. || ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ || ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ