Πικάντικο μοσχαράκι κοκκινιστό

1 λεπτά ανάγνωσης

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας κομμένο σε κομματάκια
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια χοντροκομμένα
  • 4 πιπεριές καυτερές κομμένες σε ροδέλες
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 2 ντομάτες ώριμες κομμένες σε φέτες
  • 350 ml κόκκινο κρασί
  • 1 κ.σ. πάπρικα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

ΟΔΗΓΙΕΣ

  1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνετε το λάδι και προσθέτετε τα κομματάκια του μοσχαριού και τα μαγειρεύετε ώσπου να ροδίσει το κρέας καλά.
  2. Ταυτόχρονα προσθέτετε το κρεμμύδι, το σκόρδο τα σωτάρετε για δύο λεπτά και κατόπιν προσθέτετε το κρασί,τη πάπρικα , τις πιπεριές και τις ντομάτες.
  3. Μόλις πάρει μια βράση χαμηλώνετε  τη φωτιά σκεπάζετε την κατσαρόλα και μαγειρεύετε το κρέας για 2 μιση ώρες μέχρι να πιει τα υγρά του.
  4. Αποσύρετε από τη φωτιά αλατοπιπερώνετε και συνοδεύστε είτε με πατάτες είτε με ζυμαρικά!

Καλή σας όρεξη!

Πηγή: jonakos.gr

Μοιραστείτε το άρθρο