Υλικά
1 κομμάτι φιλέτο Πέρκα κατεψυγμένη
Μαρινάρισμα
1 πορτοκάλι το χυμό
2 λεμόνια το χυμό
2 κουταλιές σούπας μουστάρδα
1/2 φλυτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
αλάτι -πιπέρι
ρίγανη
1 σκελίδα ψιλοκομμένη σκόρδο
πατάτες κομμένες σε κυβάκια μεγάλα
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά για την μαρινάδα, δηλαδή το χυμό πορτοκάλι, το χυμό λεμονιών, την μουστάρδα, το λάδι, το πιπέρι, αλάτι και λίγη ρίγανη, σε ένα μπολ κανονίζοντας μέγεθος να χωράει όλο το ψάρι.
Ανακατεύουμε καλά βάζουμε μέσα το ψάρι και το αφήνουμε η όλο το βράδυ και το μαγειρεύουμε την άλλη μέρα η τουλάχιστον 2 ώρες.
Σε ταψάκι η σε γάστρα κόβουμε τις πατάτες ,βγάζουμε το ψάρι από την μαρινάδα και ρίχνουμε το ζουμί επάνω στις πατάτες ,προσθέτουμε λίγο λεμόνι επιπλέον λάδι ,αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, μία ψιλοκομμένη σκελίδα σκόρδο και ανακατεύουμε καλά.
Τοποθετούμε και το ψάρι στην μέση στο ταψί και ψήνουμε στους180 με 200 βαθμούς.
Καλή όρεξη!