Την Παρασκευή 22 Μαρτίου, η Αγροδιατροφική Σύμπραξη με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης απένειμαν τα σήματα «Kρήτη» και «Kρητική κουζίνα» στις νέες πιστοποιημένες επιχειρήσεις του νησιού, στην εκδήλωση «Προώθηση των κρητικών προϊόντων & της κρητικής κουζίνας», η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Sentido Pearl Beach στο Ρέθυμνο.
Πιο συγκεκριμένα, το σήμα «Kρήτη» που προσφέρει τη δυνατότητα στα αγροτικά και τοπικά προϊόντα να διαφοροποιούνται λόγω των ποιοτικών τους προδιαγραφών σε επίπεδο παραγωγής, τυποποίησης και προσφοράς, δόθηκε σε 14 τοπικούς παραγωγούς.
Για λογαριασμό του Συνεταιρισμού Τυμπακίου το σήμα παρέλαβε ο πρόεδρος κ. Τσιμπραγάκης Ευάγγελος.