Υλικά
Φύλλο σφολιάτας
Φέτα τυρί κομμένο σε φέτες πάχους σχεδόν 1 εκ
Αραβοσιτέλαιο για το τηγάνισμα
Μέλι
Σουσάμι λίγο καβουρδισμένο
Εκτέλεση
Τυλίγουμε το κάθε κομμάτι φέτας στην σφολιάτα σαν πακετάκι.
Κολλάμε τις άκρες πιέζοντας με τα δάχτυλα.
Μπορούμε να τα κάνουμε σε ό,τι μέγεθος θέλουμε.
Ζεσταίνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι το λάδι και μόλις ζεσταθεί καλά, το χαμηλώνουμε να γίνει η φωτιά μέτρια προς δυνατή.
Τηγανίζουμε τα πακετάκια και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.
Στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας.
Μεταφέρουμε στο πιάτο και περιχύνουμε με το μέλι και πασπαλίζουμε με το σουσάμι.
Όνειρο!
Πηγή: cookpad.com